2777
2789
عنوان

خانواده شوهرشمام اینجورین؟

423 بازدید | 14 پست

من خانواده ی شوهرم عروسو اهمیت نمیدن اما برای پسرشون مبمیرن هر وقت مهمونیه هیچکس برام زنگ نمیزنه فقط ب شوهرم زنگ میزنن سوهرمم چون حوصله نداره میگه نمیایم هیچکسسس بمن هیچوقت زنگ نمیزنه و با من کاری ندارن . حتی یلدا بهم یه زنگ نزدن 😔

میشه برای سلامت دنیااومدن بچم دعاکنیدیه صلوات بفرستید.اون تمام زندگیه منه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن اینجوری نیس خانواده شوهرم عروس دوستن باز اگ بخوان جیزی بگن ب ما میگن ب شوهرامون بگیم

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
من تازه خوشحالم میشم بهم زنگ نزنن.

خانواده شوهر با پدرشوهر عوضی که کلا قطع ارتباط مادرشوهر سالی دوبار میاد خواهرشوهر فوت کرده برادرشوهرم خوبه ولی زنش اهل رفت وآمد نیست اگه جایی سالی یکبار همو ببینیم سلام و علیک میکنیم خودم که اصلا رفت وآمد نمیکنم تمام شد ورفت

خدایا گل پسرمنوخودت به حق آبروی خانم فاطمه الزهراشفابده 

بله عزیزم  برا منم همینه تاحالا زنگ نزدن بگن  بیا خونمون منم خیلیییی کم میرم 

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
ن اینجوری نیس خانواده شوهرم عروس دوستن باز اگ بخوان جیزی بگن ب ما میگن ب شوهرامون بگیم

پروفایل خودتی؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

خانواده شوهر خواهرم اینجوریه😖متنفرم ازشون 

مثلاظهر پسرشون میره خونشون نمیگه چرازنت رونیاوردی یازنت روهم بیارفقط مهم اینه خودشون دورهم باشن

البته بادوماداشونم همینجورن فقط دخترا با مادر وپسرا کنارهم باشن

همیشه هم حق رومیدن ب پسرشون

آره گلم پس انگاری هممه خانواده شوهر همینن من فکر میکردم فقط خانواده شوهر من اینطورین خانواده شوهر من به عروس خیلی بی احترامی میکنن و دوست دارن کوچیکش کنن و مادرشوهرم خودشه و دختراش عاشق دختراشه دختراش خونش فقط میخوابن بعد به من میگه برو فلان کار رو انجام بده ولی خب الان دیگه از بس این کاراشو تکرار کرده زیاد محلشون نمیزارم خودشون هم متوجه شدن 

میشه لطفاً برا شادی روح پدرم فاتحه و صلوات بخونید😔بابای مهربونم آخه تو کجایی😭