2777
2789
من تو هفته ۲۷ بارداریم .. دکترم هفته پیش واسم سونو نوشته گفت واسه سلامت جنینه .. من یکم نگران شدم ..مگه تو این هفته ها هم سونویی واسه سلامت جنین داریم؟؟!
سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
بله عزیز داریم از هفته 28 تا 32 معمولا برا وزن بچه موقعیتش و جفت و خونرسانیش لازمه
فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه خودش سونو داره تو مطبش ..گفت سونو من زیاد پیشرفته نیس ..باید بری جای دیگه .وقتیم گفتم مهمه چه هفته ای باشم گفت نه فقط واسه سلامت جنینه
سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
تا جایی که من دیدم همه میرن شما چه طور میگین نداریم???
فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
من خودم هفته هایه 7 _ 12 _18 و 30 رفتم سونو همه متخصص هایه زنان که میان شبکه سلامت هم میگن این 4 تا لازمه
معصومه یعنی میگی بذارم دو هفته دیگه برم ؟ که ۲۹ هفتم شده باشه ؟ چون ۲۴رم نوبت دکترمه باز
دیگه لازم نیست دکترت سونو انجام بده هر وقت بری میشه برا اینه ببینن بچه وزنش خوبه سفالیک شده یا نه و جفت گریدش چند هست خوب به بچه خونرسانی میکنه یا نه
من تا اخرین سونو که عصرش زاییدم گریدم یک بود اصلا پیر نشده بود اما این سونو همه چی رو نشون میده خیلی خوبه من چون استزاحت مطلق بودم اولی ندادم
💋👨‍👩‍👦‍👦💋امیرعلی 👦.امیرحسین 👶👬
بله رومینا جان از هفته 28 تا 32 یکبار باید بری