2777
2789

ما یکساله عقدیم رابطه کامل داریم

جدیدا متوجه شدم چن ماهه داره فیلم میبینه فیلمای اونجور تو سایت..مثلا ماهی پنج بار سرچ داره

ازش پرسیدم کلی بحثو دعوا و زیر بارنرفتن

آخرشم گفت ناخواسته سوق پیدا کردم خودمو باهاشون خالی نمیکنم و فلانو بیسار

نمیدونم برا تبرعه کردن خودش یا چی گفت اره ازشون لذت نمیبرم تو رابطه خودمونم اواخر موقع.. لذت میبرم گفت اخه بدن ضعیفو ب چه رابطه و اینکه تو برام مهمی ۹۹ درصد بخاطر تو انجام میدم�🫥

فک میکنم چون خودمو زیادی دراختیارش قرار دادم دیکه خیلی دم دستی شدم ک میگه بخاطر توو

الان ۱۳ روز گذشته و رابطه ای نداشتیم البته مریض بود ۴ روزه خوب شده ک اونم من نذاشتم چون دلم شکسته از حرفاش که اره بخاطر تو و فلان سرم انگار منت میزاره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقته ناراحت نشی ها پرو شده چرا گذاشتی تو عقد اربطه کامل داشته باشی این کار اشتباهه منم عقد بود اما اصن نزاشتم اگر رابطه داشت دیگه چه تلاشی برا عروسی میکرد هیچی دیگه خیالش راحته هر وقت بخواد تو هستی

بهم اصرار کرده گفته امشب بیا خونه ما شبش بخواب ولی نمیخام اصلا قبول کنم تا متوجه شه خودشم نیازایی د ...

من باشم اذیتش نمیکنم و شب میرم خونشون حین رابطه بهش میگم نبینم دیگخ شیط.نی کنی

زندگی چیزیست که برایت اتفاق می‌افتد، وقتی داری برای چیز دیگری برنامه می‌ریزی😊
من باشم اذیتش نمیکنم و شب میرم خونشون حین رابطه بهش میگم نبینم دیگخ شیط.نی کنی

گلم ب گفته خودش ۹۹ درصد بخاطر من انجام میده و بدن ضعیفو چ ب این کارا پس منم نمیخام 

الکی ادا درمیاره که مثلا بخاطر نوعه پس بمونه

با رابطه ی کامل تو عقد کاملا مخالفم 

اما به نظرم اون خواسته با این حرف مثلا نشون بده که فکر نکن، ذهنم کلا درگیر این مسائله و خیلی به س ک س وابستم... اون فیلما رو همینجوری از رو. کنجکاوی میبینم 🙄

شما همین کارو ادامه بده تا خودش متوجه ی حرفی که زده بشه.... 

😕😕😕😕 حقشه!!!! چه ربطی داره بعد عقد زنشه چه اشتباهی!

عزیزم حس میکنم زیاا خودمو تو این زمینه چسبوندم بهش خیلی دم دستی شدم جوریکه منت اینم میزاره ۹۹ درصد بخاطر تو پس منم نمیرم بفهمه صرفا بخاطر من نبوده