2777
2789
عنوان

لطفا متاهل ها بیاین

96 بازدید | 7 پست

چطور میشه واژن تنگه یا نه 

امشب از همسرم پرسیدم که نسبت به قبل همونم یا واژنم گ ش اد شده گفت نسبت به کی؟  

گفتم مثلا دوماه پیش گفت یکم اره:/ 

گفتم نسبت به قبل از اینک بچه بیارم چی 

گفت خیلی:/// 

چطور میشه فهمید بعدشم گفت هیکلت شل شده قبلا سفت بودی و...  

والا چیزایی که از هیکلم ساخت بودم  تو ذهنم کلا ریخت:// 

باید چیکار کنم  ک  از نظر ی بدن، تنگی و...  مشکل نداشته باشم 

بخاطر اون نیست میخوام اعتماد به نفسم نسبت ب خودم خوب باشه

جوانه می رود. ابر می رود. رود می رود؛ برای کمال و دریا شدن. باید رفت و بزرگ شد و البته بزرگ شدن درد دارد🌱🌠  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دردت باشگاه و رژیم و ورزشه و گن 

برای واژنم شیاف ماریانا و.... نشستن توی اب انارم خوبه و..... من مجردم اما اینارو ک میدونستم از اطرافیان گفتمت 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
خب دردت باشگاه و رژیم و ورزشه و گن  برای واژنم شیاف ماریانا و.... نشستن توی اب انارم خوبه و... ...

هیکلم خوبه چاق نیستم 

شل شده  شیاف ماریانا فک نکنم تاثیر داشته باشه 

جوانه می رود. ابر می رود. رود می رود؛ برای کمال و دریا شدن. باید رفت و بزرگ شد و البته بزرگ شدن درد دارد🌱🌠  
بعد چند سال گشاد میشه زایمان طبیعی کنی هم همینطور مگه بعد زایمان بگی برات تنگ کنه 

من سزارین بودم 18 سالمه

چرا میپرسی؟رسما داری بهش اعتماد بنفس کاذب میدی

نهههه من دنبالم اینم خودم خوب باشم خودم ک نمیفهمم چطورو از نظر...  از اون پرسیدم وگرنه اون خودش  کلی مشکل دارع