2777
2789

دارم از درد میمیرم الان سه هفتس لوزه هام عفونت کرده ورم کرده فکر میکردم از سرماخوردگیه خوب میشه کلی دارو مصرف کردم ولی داره روز به روز بدتر میشه هیچی نمیتونم بخورم خیلی درد دارم ..

دکتری که رفتم میگه عمل تو این سن خطرناکه ..

نمیدونم تو خونه چی مصرف کنم 

💔#سی_پی...#فلج_مغزی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از آشناهای ما هم لوزه داشت میگفت چندهفته مداوم فقط کاچی زیره سیاه خوردم روش هم روغن حیوانی میزدم بعد خوردن هم حوله گرم میکردم می‌بستم گلوم بخور آب گرم میدادم ب گلوم خود ب خود میگه لوزه ام ترکید و اومد 

سن بالا هم میشه عمل کرد چند سالته  برو ی دکتر حرفه ای پیدا کن

۲۸سالمه 

شوهرم میگه این سرماخوردگیه همه گرفتن 😐 ولی تو خانواده فقد من لوزم اینجوری شده هرکدوم سرماخورده بودن خوب شدن 

امشب خونه نیس من بدتر شدم 

💔#سی_پی...#فلج_مغزی 
 مث دوتا گوشت اضافه اومده تو دهنم اب دهنم نمیتونم قورت بدم 

منم دارم ولش کن برای چی عمل کنی؟ هر شب رب انار با آب قاطی کن قرقر کن تو دهنت تف کن اگه از این مدلاس که پسماند غذا توش جمع میشه سوراخش کن با سوزن بکشش بیرون اگه عکس داری بفرست راهنماییت کنم

منم دارم ولش کن برای چی عمل کنی؟ هر شب رب انار با آب قاطی کن قرقر کن تو دهنت تف کن اگه از این مدلاس ...

اخه خیلی درد دارم ورم کرده عفونت کرده هیچی نمیتونم بخورم .

اب نمک قرقره میکنم دمنوش هرشب میخورم اویشن پونه ..

اره غذا میمونه ولی دست کاری کنم خون میاد دردش بیشتر میشه 

💔#سی_پی...#فلج_مغزی