2777
2789

همش تقصیر مامان و بابامه هیچوقت نمیبخشمشون

۱۴ روزه عروسی کردم هیچی از زندگی سرم نمیشه نه بلدم آشپزی کنم نه حوصلم میکشه خونه تمیزکنم هیچی از کل فامیل و خانواده و دوست هم دورم تو یه شهر غریب نه خانواده همسرم هستن نه خودم 

به مامانم میگفتم به من آشپزی یاد بده یکم ادویه یا... زیاد میرختم داد میزد گمشو نخواستم کاری کنی

دوستم هم سنه منه تیر ماه عروسی کرد انقدر راضیه که حد نداره کاش منم مثل اون با دل خودم انتخاب میکردم شوهرمو...

بودَنِت‌تَمومِ‌دَردامو‌خوب‌میکُنِه 🍃♥️Arman

خوب آشپزی که کاری نداره سر آشپز پاپیونو دانلود کن یا از اینترنت و پیج های اینستا راحت میتونی یاد بگیری 

ولی خوب اینکه حوصله نداری برای خونه داری و آشپزی یا بلد نیستی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب آشپزی که کاری نداره سر آشپز پاپیونو دانلود کن یا از اینترنت و پیج های اینستا راحت میتونی یاد بگی ...

هم بلد نیستم هم دست و دلم نمیره به زندگیم

هم بلد نیستم هم دست و دلم نمیره به زندگیم

کلا من نه بچه داری نه مهمون داری  نه آشپزی نه خونه داری بلد نبودم نمیگم در حد عالی ولی تقریبا خیلی سریع یاد گرفتم وخیلی بهتر از متدرم اینا رو بلدم یاد گیری کاری نداره فقط شما باید انگیزه داشته باشی برای یاد گرفتن این چیزا که نداری؟

میشه بپرسم چرا؟؟

کلا من نه بچه داری نه مهمون داری  نه آشپزی نه خونه داری بلد نبودم نمیگم در حد عالی ولی تقریبا خ ...

من ۱۵ سالمه 

چند ماه پیش بابام به خاطر کارش رفته بود یه تهران اونجا با یکی شریک شد طرف پولدار بود بعد که اینا مسافرت اومده بودن شهر ما بابام دعوتشون کردم شام سه تا بچه داشتن دوتاشون متاهل یه پسرشون مجرد چند روز بعد زنگ زدن اجازه بدید بیایم خواستگاری و... مامانمم دید وضعیت مالی خانوادشون اوکیه نشست زیر گوش بابام خوند که اله و بله رای بابامو هم زد از اون ور مامان بابام برگشت گفت زود شوهرش بدید میره خیلی ببخشید برا خودش دوس پسر پیدا میکنه آبرومونو میبره😒

بابامم بدون اینکه یه نظر بپرسه برداشت قرار و مدار گذاشت

کلا من نه بچه داری نه مهمون داری  نه آشپزی نه خونه داری بلد نبودم نمیگم در حد عالی ولی تقریبا خ ...

من هدفم درس خوندن بود تازه آدم شده بودم درس خون شده بودم

منو با زور و تهدید و کتک و دعوا نشوندن پای عقد به شوهرمم گفتم من نمیخوامت اونم برگشت کلی مثل فیلم و داستان حرف زد که من کاری میکنم پشیمون نشی و...

بعدشم ۲۳ آذر عروسی کردیم رفتیم سر خونه و زندگیمون

من ۱۵ سالمه  چند ماه پیش بابام به خاطر کارش رفته بود یه تهران اونجا با یکی شریک شد طرف پولدار ...

وای سنت خیلی پایینه حق داری الان وقت خونه داری و آشپزی شما نیست که 

همسرت خوبه؟ اخلاقش و قیافش و ...

وای سنت خیلی پایینه حق داری الان وقت خونه داری و آشپزی شما نیست که  همسرت خوبه؟ اخلاقش و قیافش ...

به خدا همش تو خودمم

اخلاقش و قیافه اش خوبه ولی گاهی وقتا دلخور میشه ازم بابت رفتارام ،کارام

در حالی که نمیدونه خودمم نمیدونم چه مرگمه نمیدونه حاله خودم خیلی بدتر از خودشه 

پدر و مادرا چرا کاندوم استفاده نمی‌کنند که یه انسان رو به این دنیا بیارن اون وقت بخوان بریدن به زندگ ...

به خدا خسته شدم تا بود دعواهای خودشون پیرم کرد افسردم کرد بعد یه مدت که دلم خوش بود باهام خوب شدن نگو واسه من دارن نقشه میکشن 

بعد ده روز مامانم زنگ زده منم واقعاً ازش دلخور بودم چون مامانم نشست هی بابامو قانع کرد که پسره اینطوره پدرش اونطوریه نمیدونم خانوادش و...

با بی محلی و سرد جوابشو دادم بعد برگشته میگه آرمان چهار تا چک بزنه در گوشت آدم میشی😭گوشیو قطع کرده

به خدا همش تو خودمم اخلاقش و قیافه اش خوبه ولی گاهی وقتا دلخور میشه ازم بابت رفتارام ،کارام   ...

ببین عزیزم اگه همسرت واقعا آدم خوبیه و دوستت داره سعی کن باهاش کنار بیای و خیلی چیزا رو بپذیری میتونی درستو ادامه بدی بری دانشگاه و شاغل بشی تا اینکه افسردگی بگیریو بعد بخودت بیای ببینی سنت رفته بالا و هیچ کاری نکردی تلاش کن چون الان سنت خیلی خوبه برای درس خوندن و به جایی رسیدن 

ببین عزیزم اگه همسرت واقعا آدم خوبیه و دوستت داره سعی کن باهاش کنار بیای و خیلی چیزا رو بپذیری میتون ...

درس میخونم 

هر چقدر تلاش میکنم نمیتونم از جمع خانوادگی خانواده همسرم بیزارم واقعاً خجالت میکشم بینشون احساس غریبی میکنم 

گاهی وقتا به شوهرم غبطه میخورم اخلاقای پدر و مادرش نوع حرف زدن و برخوردشون واقعاً خوش به حالش