2777
2789
عنوان

تولد برادر شوهرم

194 بازدید | 11 پست

بچه ها امشب تولدش بود هرسال جاریم مارو دعوت میکنه فقط خودمون با خودشون خواهرشورام رو اصلا دعوت نمیکنه منم مجبور میشم واسه تولد شوهرم دعوتشون کنم امسال چون اولین تولد پسرمه که چند روز بعد شوهرم هست گفتم دعوت نکنم کسی رو آخه من جاریمو فقط دعوت نمیکنم خواهرای شوهرمم هستن با شوهرشون میان گفتم امسال فقط منو شوهرم باشیم چون هفته ۷ بارداری هم هستم گفتم زیاد دوندگی نکنم چون روز تولد پسرمم هست مهمون زیاد دعوت میکنم حالا بنظرتون زشته اگه دعوت نکنم جاریمو با شوهرش؟ 

یا امسالم دعوت کنم از طرفی بقیه هم باید بیان بشنون ناراحت میشن آخه ازم توقع دارن چیکار کنم 

راهنمایی لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم با برنامه  باردار شدم درسمو ترک کردم تا چند سال فسقلی هارو ایشالله بزرگ کنم برم سر دا ...

خدا حفظشون کنه .کار خوبی کردی باهم بزرگ میشن .پسرم ۵ سالشه خیلی تنهاس یه ریز گیر میده باهام بازی کن منم حوصله ندارم 

خدا حفظشون کنه .کار خوبی کردی باهم بزرگ میشن .پسرم ۵ سالشه خیلی تنهاس یه ریز گیر میده باهام بازی کن ...

سخته اما یه دنیا ارزش داره میتونی راحت تا چند سال آیندا رو برنامه بچینی انشالله اگه عمری باقی بود برام

پسرم ۵ سالشه خیلی تنهاس منم دیگه حوصله بچه ندارم نمیدونم یکی دیگه بیارم یا نه 

چرا که نه اگه نه محصلی نه شاغل و سالم و سلامت هستی چرا نباید از این نعمت برخوردار بشی به نظرم زن خونه دار تا ۵تا هم میتونه بیاره 

من که فعلا قصدم ۲تاس ولی در کل دوس دارم سومی رو هم داشته باشم

چرا که نه اگه نه محصلی نه شاغل و سالم و سلامت هستی چرا نباید از این نعمت برخوردار بشی به نظرم زن خون ...

اخه عزیزم زندگی خرج داره بچه آینده میخواد .من فقط میگم پسرم تنها نباشه. دوس داشتم فاصله سنی شون کم باشه ولی الان ۵ سالشه .الان بخوام باردار بشم تفاوت سنی شون میشه ۶ سال