2777
2789

سلام خانوما پسر من داره ۴ سالش میشه. تو نوزادی خیلی بی قرار بود و بهونه گیر. به نور و صدا حساس بود‌ یه خواب راحت نداشت و همش رو پام بود.

بزرگتر که سد سرشو می کوبید زمین. شیطنت هم داره. کلا به فکر اینه که هر چی می گم برعکسش رو انجام بدم و به من بخنده.

الان تاخیر گفتار داره. تو اموزش دیر یادمی گیره.مثلا نقاشی رو با زور و بازی بهش یاد دادم که چه طوری مداد دست بگیره.چیزایی مثل نقاشی و جورچین و رنگ آمیزی و... حوصله نمی کشه. تلوزیون نگاه کردنی میشینه آروم پای تلوزیون.

جنبش زیاده ولی تو مهمونی هایی که بچه نباشه آروم کنارم میشینه. رفتارش نسبت به سنش عقب هست.شعر قصه تا همین یه ماه پیش اصلا علاقه نداشت و نمی شست تعریف کنم کلا هر چی می خوام یادش بدم باید خنده دارش کنم گه یاد بگیره. مثلا واسه این که مداد رو محکم بکشه رو کاغذ باید جای کاغذ داد و بیداد می کردم و پسرم می خندید و محکمتر می کشید تا یاد بگیره. یا شعر حفظ کردن اصلا دوست نداشت بشینه پیشم شعر حفظ کنه.هر سری یه عروسک بر میدارم تقلید صدا می کنم می گم میای باهام بخونه و بعد دو سه‌بار شعر خوندن حفظ می شه وگرنه اصلا گوش نمی ده. کارای مثل لقمه پیچیدن  رو دقت نداره و شلخته می خوره.

علاقه به وسایل برقی داره .همش تو فکره لباسشویی درست کنه. دستش رو تند تند می چرخونه و می گه لباسشوییم.

اینم بگم همه ی وسایل برقی رو یه دور ازم گرفته دل و روده رو ریخته بیرون و بسته. بچه ی صاف و صدای هست. پدرش فنی کاره و پسرم هم همین طور. برا وقتی که شوهرم یه چی درست می کنه می ره میشینه پیشش تا یاد بگیره.

کلا رفتاراش نسبت به سنش یکی دو سال عقبه. بچه ی ساده ای هستش .روابطش با بچه ها خیلی ضعیف بود یه مدت بیروت زیاد بردمش و الان با بچه ها ارتباط می گیره و بازی می کنه.

نمی دونم اول کجا ببرمش گفتار درمانی یا روانشناس کودک یا مغژ و اعصاب کودک.

لطفا راهنماییم کنید

درخواست دوستی ممنوع🙏🙏 خدایا شکر واسه چیزایی که دادی و قراره بدی بهم...///شکرت شکرت شکرت شکرت

ببر متخصص مغز و اعصاب کودکان، همینارو براش تعریف کن خود دکتر اگه لازم باشه ارجاعت میده به دکترا دیگه و میگه چیکار کنی

ولی حتما ببری پشت گوش نندازی که چند سال دیگه برا مدرسه اش حسابی به مشکل میخوره

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببر متخصص مغز و اعصاب کودکان، همینارو براش تعریف کن خود دکتر اگه لازم باشه ارجاعت میده به دکترا دیگه ...

ممنون 

درخواست دوستی ممنوع🙏🙏 خدایا شکر واسه چیزایی که دادی و قراره بدی بهم...///شکرت شکرت شکرت شکرت
چشم گلم سایت دیوووونههههه شده😅

اره واقعا.منم همش می گفتم مشکل از نت منه سایت بالا نمیاد نگو ایراد از سروره

جمله نمیگه؟

جمله پی گه دایره لغاتش زیاده ولی خیلی جاها اسمشو جای من استفاده می کنه. فعلا رو هم سوم شخص میگه. برا منفی کردنشون اول فعل یه می نه اضافه می کنه. کار می نه ئیست یعنی کار نمی کنم

خیلیی از حروف تلفظشو بلد نیست بگه. اول  هر کلمه هم موقع تلفظ به جای حرف اول آ می گه مثله خونه رو می گه اونه.یا لباسشویی رو می گه ئباش ئوئی. یا سس رو می گه اس .خلاصه خیلی ها متوجه نمی شن. 

جملاتش قشنگ شاید به شش کلمه هم برسه.

جمله پی گه دایره لغاتش زیاده ولی خیلی جاها اسمشو جای من استفاده می کنه. فعلا رو هم سوم شخص میگه. برا ...

حالا دختر من همین فرزندشماست

واضح حرف میزنه ولی جمله بندی بلد نیست و نمیگه

یه مدت روانشناس کودک میبردم به نظرم خیلی کار خاصی نکرد 

روانپزشک بردم رسپریدون داد که بهش نساخت قطع کردم 

منم نمیدونم چیکار کنم 

شاید دوباره ببرم روانپزشک کودک

برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
حالا دختر من همین فرزندشماست واضح حرف میزنه ولی جمله بندی بلد نیست و نمیگه یه مدت روانشناس کودک می ...

ان شاالله سریعتر حرف زدنش خوب شه.

دکتر به شما گفته بود بچتون بیش فعالی داره که این دارو رو داد؟

ان شاالله سریعتر حرف زدنش خوب شه. دکتر به شما گفته بود بچتون بیش فعالی داره که این دارو رو داد؟

نه بیش فعالی نداره

والا احساس کردم مشکلی پیدا نکرد خواست همینجوری یه چیزی داده باشه

دختر من لجبازه و در مقابل تغییرات مقاومت داره

برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ