2777
2789

سلام خانوما پسر من داره ۴ سالش میشه. تو نوزادی خیلی بی قرار بود و بهونه گیر. به نور و صدا حساس بود‌ یه خواب راحت نداشت و همش رو پام بود.

بزرگتر که سد سرشو می کوبید زمین. شیطنت هم داره. کلا به فکر اینه که هر چی می گم برعکسش رو انجام بدم و به من بخنده.

الان تاخیر گفتار داره. تو اموزش دیر یادمی گیره.مثلا نقاشی رو با زور و بازی بهش یاد دادم که چه طوری مداد دست بگیره.چیزایی مثل نقاشی و جورچین و رنگ آمیزی و... حوصله نمی کشه. تلوزیون نگاه کردنی میشینه آروم پای تلوزیون.

جنبش زیاده ولی تو مهمونی هایی که بچه نباشه آروم کنارم میشینه. رفتارش نسبت به سنش عقب هست.شعر قصه تا همین یه ماه پیش اصلا علاقه نداشت و نمی شست تعریف کنم کلا هر چی می خوام یادش بدم باید خنده دارش کنم گه یاد بگیره. مثلا واسه این که مداد رو محکم بکشه رو کاغذ باید جای کاغذ داد و بیداد می کردم و پسرم می خندید و محکمتر می کشید تا یاد بگیره. یا شعر حفظ کردن اصلا دوست نداشت بشینه پیشم شعر حفظ کنه.هر سری یه عروسک بر میدارم تقلید صدا می کنم می گم میای باهام بخونه و بعد دو سه‌بار شعر خوندن حفظ می شه وگرنه اصلا گوش نمی ده. کارای مثل لقمه پیچیدن  رو دقت نداره و شلخته می خوره.

علاقه به وسایل برقی داره .همش تو فکره لباسشویی درست کنه. دستش رو تند تند می چرخونه و می گه لباسشوییم.

اینم بگم همه ی وسایل برقی رو یه دور ازم گرفته دل و روده رو ریخته بیرون و بسته. بچه ی صاف و صدای هست. پدرش فنی کاره و پسرم هم همین طور. برا وقتی که شوهرم یه چی درست می کنه می ره میشینه پیشش تا یاد بگیره.

کلا رفتاراش نسبت به سنش یکی دو سال عقبه. بچه ی ساده ای هستش .روابطش با بچه ها خیلی ضعیف بود یه مدت بیروت زیاد بردمش و الان با بچه ها ارتباط می گیره و بازی می کنه.

نمی دونم اول کجا ببرمش گفتار درمانی یا روانشناس کودک یا مغژ و اعصاب کودک.

لطفا راهنماییم کنید

درخواست دوستی ممنوع🙏🙏 خدایا شکر واسه چیزایی که دادی و قراره بدی بهم...///شکرت شکرت شکرت شکرت

ببرید پیش روانشناس کودک ازش تست میگیره اگه اختلال داشته باشه مشخص میشه .

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببرید پیش روانشناس کودک ازش تست میگیره اگه اختلال داشته باشه مشخص میشه .

هر کی یه چیز میگه یکی می گه اول گفتار درمان یکی می گه اول روانشناس.

پس اول ببرمش پیش روانشناس.ممنون دوستم

درخواست دوستی ممنوع🙏🙏 خدایا شکر واسه چیزایی که دادی و قراره بدی بهم...///شکرت شکرت شکرت شکرت

الآن حرف میزنه یا نه؟ به نظر من که عادیه مگر اینکه از دو سالگی تعامل اجتماعی با کودکان داشته و با این حال از سنش عقب تر باشه. مثلا بچه ای که از دو سالگی مهد بره ولی چهار سالگی هنوزم خوب صحبت نکنه عادی نیست ولی اگر یه بچه چهار سال تمام فقط تو خونه بوده و با بچه ها در ارتباط نبوده قطعا تاخیر یادگیری ایجاد میشه براش مخصوصا گفتار و مهارت هایی مثل همین لقمه گرفتن و لباس پوشیدن و کفش و جوراب پوشیدن

پیش روانشناس بردیش؟؟

نه برا گفتار درمان نوبت گرفتم. ولی بعد خاطر علاقه ی شدیدش به لباسشویی و وسایل برقی و بو توجهی مشکوک به بیش فعالی دونستمش. به خاطر همین نمی دونستم ببرمش مغز و اعصاب یا روانشناس

چطور میگی از سنش عقبه وقتی وسایل برقی رو باز میکنه دوباره می‌بنده. شعر و نقاشی هم با بازی یاد میگیره. پسر من ۴ سالشه هنوز بلد نیست مداد دست بگیره. خیلی خیلی خوب حرف میزنه شعر و آهنگ زود یاد میگیره ولی کلا دوست نداره چیزی یادش بدم. میخواد خودش یاد بگیره. در واقع آموزش پذیر نیست 

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم 🇵🇸🇵🇸
بازیگوشی میکنه مشکلی نداره نگران نباش

بازیگوشیش که خیلی زیاده‌ ولی مشکلی با این قضیه ندارم. فقط مشکلم اینه که زیادی بی توجهی و تمرکز و گفتارش ضعیفه و ناواضح صحبت می کنه.فعلا رو درست نمی گه خیلی جاها خودشو با اسم صدا می کنه

هر کی یه چیز میگه یکی می گه اول گفتار درمان یکی می گه اول روانشناس. پس اول ببرمش پیش روانشناس.ممنون ...

بله عزیزم ببرید پیش مشاور یا روانشناس ازش تست میگیرن 

تستش هم از طریق بازی درمانی هست آزمون خانه درخت آدمک ازش میگیرن میگن یه خونه یه درخت یه آدم بکش 

بعدش خود روانشناس نمره گذاری میکنه نتیجه گیری میکنه 

بنظر خودم لج بازی میکنه  فقط همین . نگران نباش .انشاءالله مشکلی نیست خدا حفظش کنه 

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .
هر کی یه چیز میگه یکی می گه اول گفتار درمان یکی می گه اول روانشناس. پس اول ببرمش پیش روانشناس.ممنون ...

پسر منم دقیقا همینطوری بود. وقتی پنج سالو نیم شد کم کم درست شد. الان شش سالشه مشق پیش دبستانی مینویسه و شعر هم وقتی بخونم باهام تکرار میکنه و حفظ میشه. فقط تاخیر گفتاریش یکمی مونده که اونم گفتار. درمان بردمش درست شد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الآن حرف میزنه یا نه؟ به نظر من که عادیه مگر اینکه از دو سالگی تعامل اجتماعی با کودکان داشته و با ای ...

پسرم تو دوره ی کرونا دنیا اومد یعنی دو روز بعد تولدش گفتن کروناست. تا مدت ها نمی سد بیرون بریم. ولی از دو سالگیش تعامل و بیرون رفتنش زیاد شده با بچه ها تو پارک و کوچه بازی کرده.واضح حرف نمی زنه. مثلا می گه علی آاوئوئرگی مس نه نیست یعنی علی جاروبرقی رو نمی ده.

خیلی حروف نمی تونه بگه ولی منظور رو می رسونه.اصلا علاقه به نقاشی و شعر حفظ کردن نداره. تا همین چند وقت پیش نداشت اوت قدر راه های مختلف رو تمرین کردم تا تونست چند تا حفظ کنه

باید ببری روانپزشک کودک 

منم پسرم بیش فعاله الان دارو میخوره من بخاطر تاخیر گفتاردرمانی هم میبرم

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

یه زمانی مهدکودک مربی بودم یه خانومه بود پسرش اصلا حرف نمی‌زد به زور خیلی هم آروم بود اصلا فرق داشت با بقیه بچه ها ..بعدها یه بار دیگه دیدم مثل بلبل حرف میزد فک کنم برده بود گفتار درمانی اصلا انگار اون نبود

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌