2777
2789

تا میایم شهرستان خیلیا حتی خانواده خودم دلمونو میشکنن بخدا وقتی اومدن خونمون سنگ تموم گذاشتیم براشون نمیدونم چرا اینقدر دلمونو میشکنن تصمیم گرفتم جواب بدی هاشونو با خوبی بدم نمیدونم توانش دارم یا ن بنظرتون میتونم یا ن 

اصلا کار درستی هست 

تا الان جواب بدیاشونو با خوبی دادی که اوضاعت اینه. رفتار تو به دیگران نشون میده چطوری باهات برخورد ک ...

خیلی بد

ما امشب ساعت ۱۱ رسیدیم خونه پدرشوهرم برادرشوهرم میدونست ما داریم میایم مادرشوهرم نیم ساعت قبل اینکه برسیم شوهرم ز زنگ گفت داریم میایم مثلا سوپرایزش کرد وقتی رسیدیم کسی در و باز نکرد شوهرم چندبار در زد بالاخره مادرشوهرم اومد رفتیم تو برادرشوهر و پدر شوهرم خوابیده بودن خواهر شوهرمم تو اتاق بیرون نیومد مادرشوهرم هم تا رسیدیم بحث فروش یه محصول ک شریک هستیم و شروع کرد فقط زمینش مال اوناست یعنی گفتم خدایا چرا اومدم واسه شوهرم دوتا تخم مرغ درست کردم خورد واقعا نمیدونم از چی ناراحتن میگم شاید ما بدی کردیم خبر نداریم 

اینم بگم ما از شهرستان رفتیم ۷ ساعت تو راه بودیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.