2777
2789
عنوان

دستگاه فتوتراپی برای زردی

744 بازدید | 4 پست

بچه ها خواهرزادم زردی داره

تازه چن روزشه

دکتر گفته باید دو ساعت زیر دستگاه باشه نیم ساعت بیرون

اما خیلیی بی قراری میکنه زیر دستگاه

اصا نمیمونه

مثلا یه ربع میمونه بعد گریه شدید میکنه باید بیاریمش بیرون

الان تایمشو باید چجوری حساب کنیم

کسی همچین تجربه ای داره

احساس خفگی میکنم!!!!😔بغض گلویم را رها نمیکند🥺..                                                                                                                عه لباسمو برعکس پوشیدم فکر کردم عاشق شدم!!! هیچی اقا حله🖐🏻😎

شیر بدین بهش اروغشو بگرین میخوابه، هروقت اروم شد بزارین باز، همزمان شربت وسرم وقرص که دادن استفاده کنید سریع میاد پایین، پسر من با داروها خوب شد

بعدم یه رو تو دستگاه باشه کافیه

دختر منم همینطور بود ،منم دیگه زد به سرم بالشمو گذاشتم زیر دستگاه دراز کشیدم جفتش ،فقط در اینصورت بود که آروم میگرفت و زیر دستگاه میموند ،البته چشمام داغون شد با اینکه عینک و اینام میزدم😬

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اروم که میشه میزاریم تو دستگاه بازم به دوساعت نمیرسه بیدار میشه🥲🥲

مثلا نهایت نیم ساعت اینا میمونه

اشکال داره

مثلا نیم ساعت بزاریم به ربع استراحت کنه؟؟

یا حتما باید دوساعت زیر دستگاه باشه

اره قطره اینا هم گرفتیم

خداکنه زودتر بیاد پایین زردیش🥲

وقتی گریه میکنه منم گریم میگیره😔

احساس خفگی میکنم!!!!😔بغض گلویم را رها نمیکند🥺..                                                                                                                عه لباسمو برعکس پوشیدم فکر کردم عاشق شدم!!! هیچی اقا حله🖐🏻😎
دختر منم همینطور بود ،منم دیگه زد به سرم بالشمو گذاشتم زیر دستگاه دراز کشیدم جفتش ،فقط در اینصورت بو ...

اخ اخ🥲🥲فکر کنم ماهم باید همین کارو کنیم