2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عفونت ها علائم مختلفی دارند برخی ترشحات به علت قرار داشتن در عمق واژن باعث می شوند که خود فرد متوجه آن نشده و بعد از معاینه مشخص شود، که به عفونت مبتلاست.

برخی عفونت ها مثل عفونت های قارچی نیز از نظر حجم بسیار زیاد بوده که به صورت تیکه های بزرگ پنیری شکل از واژن خارج می شود.

این ترشحات به علت سوزش و خارشی که ایجاد می کنند باعث ایجاد نگرانی در بانوان می شوند.  اما باید بدانید که قارچ ها عمدتا بیماری هایی با علائم واضحی ایجاد می کنند، اما از نظر خطرناک بودن بسیار بی اهمیت هستند.

برخی ترشحات نیز با درد هنگام نزدیکی و درد در زمان قاعدگی همراه هستند، که روزانه ترشحات زیاد و نگران کننده ای را ایجاد می کنند این ترشحات گاها با بو و رنگ غیر عادی، بیمار را متوجه خود می کنند.