2777
2789
عنوان

چه لزومی داره که همه ازدواج کنن و ...

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 27 پست
دقیقا همینه  درست میگی  حالا شما بورسیه رو گرفتی؟  من یکی خودم اگه یه روزی ازدواج ...

واقعا کلامت طلاش

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به هر حال من ترجیح میدم از این جنس مخالف ها دوری کنم که جز شر و حرص چیزی ندارن

البته من با شما موافقم ولی ازدواج یک تعهد دوطرفه است و یک رابطه تعریف شده که با روابط دیگه فرق داره  وزن و مرد باید بهش پایبند باشند

کاربر آقا
البته من با شما موافقم ولی ازدواج یک تعهد دوطرفه است و یک رابطه تعریف شده که با روابط دیگه فرق داره& ...

ولی اکثرا یکی هست که پایبند نیست

چون شما یه سری اهداف داری تو سرت

من یه سری اهداف دیگه

مثلا همین قضیه خارج تحصیل کردن میتونه مسئله ای باشه که هر مردی باهاش کنار نمیاد

در نتیجه هر کسی مثل خودشو باید پیدا کنه

و من فکر میکنم نیست کسی که مثل من فکر کنه یا اهدافش شییه من باشه...

ولی اکثرا یکی هست که پایبند نیست چون شما یه سری اهداف داری تو سرت من یه سری اهداف دیگه مثلا هم ...

البته هیچ دو آدمی دقیقا مثل فکر نمی کنند و زن و مردها هم بالاخره اختلاف نظر بینشون هست ولی نمیشه کلا قید ازدواج رو زدبه خاطر اختلاف نظر

کاربر آقا
البته هیچ دو آدمی دقیقا مثل فکر نمی کنند و زن و مردها هم بالاخره اختلاف نظر بینشون هست ولی نمیشه کلا ...

صددرصد درسته

شایدم من در آینده نظرم عوض شد ولی چون مردهایی اطرافم رو دیدم که چطور فکر میکنن و بعضی هاشون چقدر آب زیرکاهن، دیگه به این نتیجه رسیدم که همون بهتر بهشون اعتماد نکرد