2777
2789

خانوما هرچی اطلاعات دارین بریزین وسط نیازمند راهنماییاتونم

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

نمیدونم چندوقته باهمین ولی هرچند وقت ک هس بار اول هیچ بوش و بغلی نزار..ارایش ملایم بزن. لباس تقریبا ساده ولی شیک ..نه خیلی تجملاتی چ خاص..ن خیلی معمولی

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حد و حدود خودتو از اول باهاش مشخص کن 

بغل و این چزا اصلا و ابدا

آرایش و پوششت طوری باشه که همیشه هستی

یه لباس تقریبا شیک ولی نه مجلسی ؛ معمولی بپوش زیادم حرف نزن بیشتر ببین پسره چی میگه از خودش از طرز فکرش 

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

اعتماد به نفس داشته باش سر قرار

با اجازه اسی، خانوما یه سر به تاپیک قبلیم بزنید

بازم معذرت🤝❤

در صلح باش؛ با خدا، با خودت، با دیگران، با حیوانات، با طبیعت، با هر چیزی...❤ صالح باش، دوستِ من👩🏻‍🦰☕🌱

اگه مدت آشنایی کمی داشتید فقط دست بده نهایتن بغل 

اگه خیلی وقته که حرف میزنید خود مختاری عزیزم 

بعد اینکه سبک بازی در نیار ذوق زده نشو 

خیلی خانومانه رفتار کن

حد و حدود خودتو از اول باهاش مشخص کن  بغل و این چزا اصلا و ابدا آرایش و پوششت طوری باشه که هم ...

منم یه بار ازین مغرور بازیا در آوردم بغل و بوس نذاشتم یارو رفت که رفت گفت خودتو واسه من میگیری و اگه نمیخوای بگو نمیخوام این بچه بازیا چیه

ای کاش هیچوقت دیت نمی‌رفتم  ۱/۵سال عذابم داد😪😪🥲🥲

واقعا ای کاش هرگز نمیدیدمش

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

لباس شیک بپوش 

موهاتو صاف شلاقی کن بریز بیرون 

آرایش لایت خیلی خیلی دخترونه 

اکسسوری یادت نره 

لباست باهم تناسب داشته باشه

لبخند رو لبت باشه 

لوندی فراموش نشه 

حدوحدود مشخص کن ولی تفلون نباش دیگ 

خودت بلش 

بوس بغل و اینا ممنوع (البته اگه دوست داری ادامه دار باشه دوستی و هدف دار باشه) 

ملایم و ملیح ارایش کن 

خیلی بلند بلند حرف نزن و نخند 

ولی کلا صورتت رو شاد بگیر یه لبخند ملایم داشته باشه که عصا قورت داده نباشی 

از الفاظ حاجی، داش و ... که خیلی لاتی هستن استفاده نکن 

ببین در کل هر جور دوست داری باهات رفتار بشه همونطور رفتار کن 

اگه دوست داری بهت احترام بزاره و شوخی بیخود و بد دهنی نکنه خودتم اینکارارو نکن 

اینا نظر شخصی من بود 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺