2777
2789
عنوان

بابام بدش میاد که...

146 بازدید | 10 پست

بدش از تتو و خالکوبی میاد...

من کلی خوشم میاد یه نقش کوچیکی رو دستم بزنم.

امروز همینطوری با خودکار یه گل طراحی کردم روی کنار مچم..

بعد سر سفره دید با تشر و عصبانیت گفت این چیهه پاکش کنن

خوبه نقاشیه اگه برم تتو بزنم چی میگه !

میدونم ۱۹ سالمه هنوز ولی اگه بخوام یه روزی بزنم رو دستم  چیکار کنم با این رفتارش 😕

انقدر بدم از این تفکرات بعضی از مردم میاد که هنوزم قدیمی و فرسوده اس ولی دم از آزادی و ... میزنن... !

شما افکارت  رو تصحیح کن بعد از اروپایی ها تعریف کن!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما که ۱۹ ساله ای من ۴۰ ساله چی بگم که یه طرح کوچیک پشت کتفم زدم از مامانم میترسم و وقتی میرم خونشون یه لباسی میپوشم که معلوم نشه

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

۹۹ درصد باباها بدشون میاد از تتو

منم که بابا نیستم شدیدا بدم میاد

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 
واقعا حرص خوردن داره! من یکی که نمیتونم رو حرفشون حرف بزنم 😕

نه شما کا الان مجردی و واقعا نمیشه من یه پسر ۱۵ ساله دارم و ۱۷ ساله ازدواج کردم بازم بخاطر احترام نمیزارم ببینه

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞