2777
2789

سلام بچها ...عموی شوهرم چندسال پیش به شوهر من گفته بیا خواستگاری دخترم .. و شوهر خنگ منم گفته باشه ولی دخترش فازش اون بالامالا هاست و شوهرمو قبول نکرده .. الآنم دختره مجرده ...حالا از روزی که ازدواج کردم این عموی شوهرم خیلی منو سبک می‌کنه .. جلوی جمع بهش بلند سلام میکنم روشو می‌کنه اونطرف انگار نه انگار که با اونم ... یا اصلا به من محل نامیده پشتشو می‌کنه به من و میشینه و خیلی کارای دیگه ........ از اونور دخترشم چند وقته انگار داره کرم می‌ریزه .. مثلا داشتیم چندوقت پیش سفره می انداختیم با حالت دستوری به من گفت برم سالاد هارو بگیرم بعد اومدم دیدم اومده کنار شوهرم ، داره با شوهرمن سبزی هارو میگیره دختره ..... حالاامشب یهویی مارو با مادرپدرشوهرم وعده کردن .. من و شوهرم نرفتیم .. بنظرتون بد نیس آخه زنعمو شوهرم از ایناست که خیلی واسمون حرف درمیاره و ازکاه کوه میسازه

کاربری سومیمه 💁‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می ترسی از اینکه زندگیت خراب کنه؟

یه جورایی ... ولی بیشتر از این میترسم که دوباره مرده سنگ رو بهم کنه .. خیلی به من بی احترامی می‌کنه همیشه

کاربری سومیمه 💁‍♀️

من این افرادی که گفتید نمی شناسم و نمی دونم چجور انسان هایی هستند 

ولی گاهی وقتا نباید فرار کنی باید قوی باشی و از زندگی خودت مطمعا و به شوهرت اعتماد داشته باشی 

و زندگیتون روی اعتماد کامل بسازید از هم 

به نظرم می رفتی و نشکن می دادی چقدر همو دوست دارید 

و هم اونا ناراحت و دلخور نمی شدند

این شکلی هم شوهرت مرده بالاخره می فهمه ترسیدی می گه این که در هر صورت بهم اعتماد نداره 

‌و اونا هم فکر می کنند به شوهرت اعتماد نداری

[QUOTE=322385198] من این افرادی که گفتید نمی شناسم و نمی دونم چجور انسان هایی هستند  ولی گاهی وقتا نباید ف ...[/QUOTEمیفهمم چی میگید .. یجورایی خودمم پشیمانم 

کاربری سومیمه 💁‍♀️
[QUOTE=322385198] من این افرادی که گفتید نمی شناسم و نمی دونم چجور انسان هایی هستند  ولی گاهی و ...

من بودم به خودم می رسیدم و اتفاقا عشم به همسرم بیشتر نشون می دادم 

و بهشون می فهموندم ما هم دوست داریم فکر یا برنانه بی خودی نریزین 

من بودم به خودم می رسیدم و اتفاقا عشم به همسرم بیشتر نشون می دادم  و بهشون می فهموندم ما هم دو ...

متاسفانه من خیلی ضعیفم زود عصبی میشم یا گریه ام میگیره .. درکل زود واکنش نشون میدم 

کاربری سومیمه 💁‍♀️