2777
2789

من دارم از خودم میرونمش 

تو میخوای جذب کنی ؟چه تفاوت های جالبی

مهربانی زبانی است که هم ناشنوا میتواند بشنود هم نابینا می‌تواند  ببیند‌........آقایون محترم ،لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم   ،،،، این کاربری دست سه نفره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوون باشه سنش کم باشه ،یه حرکتی بزنی فوری جذبت میشه چون هولن اکثر پسرا تو سن کم

مهربانی زبانی است که هم ناشنوا میتواند بشنود هم نابینا می‌تواند  ببیند‌........آقایون محترم ،لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم   ،،،، این کاربری دست سه نفره

شوهر تنها کسیه که خودت انتخابش میکنی بازم میری از تو فامیل انتخاب میکنی ؟ (:
نکن جونم نکن من حاصل یک ازدواج فامیلی پسردایی و دخترعمه ام هرروز خونمون دعواس کلن ازدواجای فامیلی ابدا مناسب نیست چون خیلی دخالت میکنن تو زندگیتون و هر بحث کوچیکی بین خودشون باشه پای شما هم گیره . من دارم پسرخالمو میپرونم تو داری جذبش میکنی ای خداا صبر بده بهم

هیچ چیز دائمی نیست