2777
2789

ما یکساله عقدیم رابطه کامل داریم

چن ماهه متوجه شدم فیلمای بدبد میبینه

بعد کلی دعوا و بحث اصلا گردن نمیگرفت ب هیچ عنوان گردن نمیگرفت میگفت ثابت میکنم من ندیدم

ثابت کردم خیلی خجالت کشید گفت بخدا ناخواسته سوق پیدا کردم خودمو باشون خالی نمیکنم نمیدونم چرا رفتم این سمت قبلا اینطور نبودم اگرم نگاه میکردم سه ماه یبار

انگار این تا ساعت دو بیدار بوده اینستا اینا نگاه میکرره بعد نمیدونم چ حسی باعث میشده یهو بره سراغ این فیلما

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این خیانته مگه؟؟؟؟؟؟ چقدر حساسید

فقط یاد گرفتن زرتی طلاق بگیرن

اینقدر لوس شدن خانمها این دوره

بابا اینهمه روش هست حل بشه مشاوره هست حرف زدن هست و...

الکی نیست اینقدر امار طلاق بالاست 🤦‍♀️

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤

اولا ۹۹ درصد آقایون همینن اگه ترک هم نمیتونن بکن ۹۸درصدشون بازم میبینن،اونقدر خیانت زیاد شده که فیلم دیدن چیز عادی به حساب میاد چیزی هم بگی میگن همه مردا همینن تازه چیزی هم بدهکار میشی 

خیانت؟؟ 

مگه خودت تا حالا نگاه نکردی

مگه قراره تا آخر عمرت نبینی

اگه اعتیاد ب دیدن این فیلمها نداره وصرفا هر از چند گاهی میبینه مهم نیست 

بعد از ازدواجم که بیشتر رابطه داشته باشید نگاه نمیکنه

فقط یاد گرفتن زرتی طلاق بگیرن اینقدر لوس شدن خانمها این دوره بابا اینهمه روش هست حل بشه مشاوره هست ...

اره بخدا تعجب کردم انگار یجورایی دنبال بهونه برا طلاقند

رویا ان چیزی نیست که شب در خواب میبینید رویا انچیزی است که نمیگذارد شب به خواب بروید