2777
2789
عنوان

مدفوع نوزاد ۵ ماهه

488 بازدید | 4 پست

سلام خانمای گل راهنمایی و تجربتون رو خواستارم😘

نینی من ۵ ماهشه البته ۶ روز دیگه پنج ماهش کامل میشه دو سه هفته ای هست که دفعات و تایم شیر خوردنش کم شده دفعات مدفوعش هم خیلی کم شده مثلا چهار روز یکبار دو روز یکبار دفعات ادرترش هم جوریه که مثلا ۴ بار در طول روز و شب پوشکشو تعویض میکنم.هیچ مشکلی نداره بجز سرماخوردگی و کمی نفخ بنظرتون عادی هست که چند روز یکبار دسشویی میکنه،،،،راستی شیر خودمو میخوره فقط وزنشم خیلی خوبه

نمیدونم من چهارماهه دارم ببینم۲۴ساعت نکرده بدنشو ورزش میدم پاهاشو جم میکنم تو شکمش روغن زیتون به حالت دورانی به شکمش میمالم ،نتیجه میده همیشه،گاهی هم رو متکا میذارمش رو به شکم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

هرچی که خودتون بخورید روی شیرتون به سرعت اثر میکنه اگر حس کردید دل درد داره واز اینکه دیر دفع داره ناراحته ،خودتون بیشتر مایعات مصرف کنید ویا کمی کره بدید بخوره تا روده هاش نرم بشه.ویا انجیر وچیزهایی که برای رقیق شدن مدفوع خوبه بخورید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم من چهارماهه دارم ببینم۲۴ساعت نکرده بدنشو ورزش میدم پاهاشو جم میکنم تو شکمش روغن زیتون به حال ...

منم ورزش میدم از روغن زیتون استفاده میکنم ولی بعضی وقتا اصلا اثر نمیکنه