2777
2789

بچه ها ما کلا اهل یجای دیگه هستیم که زبان داره و لهچه نداره ولی خانواده شوهر خواهرم اصالتا روستایین و لهجه خاص دارن بعد خواهرم به لهجه اونا تو جمع حرف میزنه حتی گاهی حرفای زشتی که میزنن رو تکرار میکنه من بهش میگم اینجوری نگو تحصیلکرده ای زشته  بقیه فکر میکنن ماهم برای اون روستا هستیم و وقتی من میگم نه نیستم دیگران پوزخند میزنن میگن پس چرا خواهرت لهچه داره اینقدر ! وقتیم به خواهرم میگم میگه افتاده باش خودتو نگسر میگم بابا این اصلا لهجه و زبان مادری من نیست تازه تود محلی های اونجا روستایی بودن خودشونو میپوشونن بنظرتون من راست میگیم یا خواهرم

طبیعیه.خیلی ها رو دیدم بعد ازدواج.گویش لهجه ی خانواده همسر پیدا کردن.ترکی...تهرانی.....درصورتی ک قبلش نمیتونستن اونطوری حرف بزنن.بنظرم زندگی گویش خواهرت ب خودش مربوطه....بیخیالش شو....

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

این روستایی که درباره‌ش حرف میزنی مردمش خدایی نکرده دزد یا قاتلن؟ یا به کثیفی و فشاد و فحشا مشهورن؟ مشکل چیه که انقدر از ربط بداشتن به اون روستا شرم داری؟؟؟

تو کشور هزار تا شهر و روستا و محله و ده وجود داره و هر کدوم لهجه مخصوص خودشونو دارن. با لهجه حرف زدن دلیل بر پایین بودن نیست که به خاطرش خجالت بکشی. اون چیزی که خجالت آوره اینه که تو به خواهرت به خاطر اینکه میخواد خودش باشه و اونجوری که دوست داره حرف بزنه سرکوفت میزنی.

فحش دادن و حرفای زشت زدن خوب نیست بهش بگو این حرفا شأن و شخصیت خودتو پایین میاره و من دوست دارم خواهرم و خانوادم همیشه احترام و جایگاهشون حفظ بشه. اما لهجه هیچ عیبی نداره.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.