2777
2789

سلام دوستان شب خواب دیدم رفتم مشهد تو‌صحن بودم با مامانم برای نماز یهو دیدم یه قبر هست رفتم نزدیک دیدم قبر شهید ابراهیم هادی هست به مامانم نشون دادم شروع کردم براشون نماز خوندن 🥺دقیقا کنار قبرش نشسته بودم کسی تعبیرش میدونه برای شادی روحش چکار کنم که خوابش دیدم اینم بگم چله شهدا داشتم روز اخر به اسم شهید هادی بود  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نماز بخون و کارهای دیگه 

ولی ایشون روحش شاد هست 

فکر نکنم نیاز به چیزی داشته باشه

کسی که بدتیپ میگشت که چشم دخترها دنبالش نباشه

کنار کسی که معلولیت جسمی داشت سریع راه نمی‌رفت که ناراحت نشه و...

حتما و قطعا روحش شاده 

بیشتر یه نشونه برای کسی که خواب میبینه

نماز خواندن و کارهای دیگه  ولی ایشون روحش شاد هست  فکر نکنم نیاز به چیزی داشته باشه کسی ...

قطعا شاد هست ولی خوب خوبه هدیه کنم بهش بعضی موقع ها قران میخونم برای شهید هادی هم برای بقیه شهدا

چیکار کردی که از این خوابای خوب میبینی با ما ام بگو داداش ابراهیم که اصلا به خواب من نمیاد

برای منم اولین بار بود خوابش میدیدم 🥺واقعا حس خوبی داشت 

من چله شهدا داشتم چند روزه تموم شده شاید به خاطر اونه که خوابش دیدم روز اخر برای شهید هادی بود

چه نمازی بخونم براش  بعضی موقع ها قران میخونم براش

به نیتش بخون منم امشب خواب دیدم از همین روسری ها هست که شهید ها داشتن اسمش چفیه نمیدونم چی خواب دیدم یکیشو برا شوهرم خریدم نمیدونم معنیش چیه