2777
2789

چرا واقعا بهزیستی یه بچه رو میخواد به یکی بده صلاهیتشد نگاه میکنه ولی خدا به همه اونایی که صلاحیت ندارن بچه میده اون بجه چه گناهی کرده که باید به دنیا بیاد خیلی خوبه این دنیا هدیست؟چه خوبی داره که یه بچه بیاد تو این جهنم از پا که گذشت ولی تورو خدا تورو هرچی میپرستید اول فک کنید و مطمئن بشید از نظر مالی و عاطفی میتونید یه بجه رو صد در صد تامین کنید بعد بجه دار بشید به خدا اون بچه گناه نکرده که تو دعوا های شما تو مشکلات و قهر های شما تو خال بدتون و مشکلاتتون زندگی کنه همه بچه دوست دارن ولی بچه بستنی نیست که بخری هر بلایی سرش بیاری اینجا برای یه آدم از خودت مهم تر تصمیم میگیری نذارید یه آدم پر از عقده و کمبود به وجود بیاد و بزرگ بشه 

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

خدا کاری به اینچیزا نداره اسپرم و تخمک سالم باشه روحو میدمه و پایان حالا میخواد ده تا هم بچه درست کنن خب چون خودش گفته انسان رو تو رنج آفریدم تازه انگار خوشحالم میشه ما زجر بکشیم ولی آدم اگه خودش انصاف داشته باشه نمیاره

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کاری به اینچیزا نداره اسپرم و تخمک سالم باشه روحو میدمه و پایان حالا میخواد ده تا هم بچه درست کن ...

پس تقاص این همه عذاب که میکشیم چی میشه؟شاید مم نمیخواستم به دنیا بیام چرا وافعا چرا پوفففف 

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
خدا کاری به اینچیزا نداره اسپرم و تخمک سالم باشه روحو میدمه و پایان حالا میخواد ده تا هم بچه درست کن ...

اینکه خدا گفته انسان رو تو رنج آفریدیم به خاطر اختیار انسانه همین که انسان میلهای متفاوت داره باید بین یکیش انتخاب کنه و از بقیه امیالش دست بکشه میشه سختی