نه ببین قطعا هر کسی تلاش بیشتر کنه به جای بهتری می رسه قطعا باید زیاد درس بخونی .. این خرخونای اطراف من خودشون به دلیل ازدواج یا بی حوصلگی بیخیال شدن وگرنه قطعا الان بهترین جا رسیده بودن .. و افرادی هم بودن یهو سال آخر دبیرستان یا دوران دانشگاه سفت و سخت درس خوندن و به مثلا وکالت یا استادی رسیدن .. اگه به درس خوندن نباشه پس به چیه 😁
به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم
عزیزم ما هم توی اقوام قاضی و دادیار داریم. منظورم آقاست. ولی تا جایی که میدونم طبق قانون خانمها نمیتونن توی ایران قاضی به اصطلاح تحکیم بشن. اگه بشه که خیلی خوبه.