سلام خانما اگر کسی تجربه ای داره یه مرکز سونوگرافی خوب بهم معرفی کنید که هم عین آدم رفتار کنن و هم اینکه اجازه بدن همسرم بیاد داخل و از همه مهم تر کارش هم خوب باشه و دقیق. من تا الان دوجا رفتم خوشم نیومد میخوام دوباره عوض کنم برم جای دیگه
بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم. بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم
بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم. بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سونوگرافی پارسیان، دکتر رامبد دقت دستگاهاشون هم خیلی بالاست
واقعا خوده دکترشم خوبه؟؟؟
من یجا رفتم خانوم هم بود انقد سگ اخلاق بود صدای قلب بچمو گذاشته میگم عه صدای قلبشه میگه اوهوم یه کلمه حرف نزد دو ساعتم توو نوبت وایسادم همسرمم اجازه نداد بیاد داخل . مطبش هم شیک نبود. حس خوبی ازش نگرفتم