2777
2789

خودتو درگیر خانواده همسر میکنی درگیر شوهر درگیر بجه 

از خودت میگذری هرکدومم یجور حقتو میدن وبت حرف میزنن

گول این ادماییم ک تو گل موندن میگن ن واینام نخورین همین ادما تاپیکاشونو ک ببینی میفهمی چخبره ی جور تو عمل انجام شده موندن بجاش بفور ارتقای خودتون باشین بخدا ازدواج ۹۰ درصد بدبختی ودرگیریه

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا فکر می کنم در حق جنس زن اجحاف شده، غیر از نداشتن حق و حقوق اجتماعی، طبیعت هم بهش ظلم کرده پریود شدن، دوران سخت بارداری، زایمان وحشتناک، بچه داری سخت و طاقت فرسا که همه اینا به تنهایی برای از پا انداختن یه انسان کافیه حالا اگه دست بر قضا با یه شبه انسان هم ازدواج کنی که دیگه فاتحه خودتو و جسم و روحت خونده است

مگه میشه همیشه مجرد موند 

چرا نمیشه مردا ۹۹ درصدشون خائنن

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

کلا فکر می کنم در حق جنس زن اجحاف شده، غیر از نداشتن حق و حقوق اجتماعی، طبیعت هم بهش ظلم کرده پریود ...

اخ گفتی