2777
2789
عنوان

رفع بی اشتهایی در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 25 پست
دکتر فقط فولیک اسید ویتامین دی با امگا ۳ داد بهم 

آهان الان دیدم هفته نهم هستی اوایل بارداری منم همش حالت تهوع داشتم به زور چیزی می‌خوردم . ماهت که ان شاء الله بالاتر بره دیگه همش گرسنه میشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوکی ممنونم فقط میخام زود رفع شه

تلقین نمیکنی،یوقت بخودت ؟یکم اجبار کن خودتو ببین نمیتونی بخوری از غذاهای بدون روغن و نمک شروع کن

آخه من دیدم طرف کم اشتها میشه یا از ترش و شیرین بدش میاد یا ی سری غذاها ولی اینکه غیر آب هیچی نتونی بخوری خوب نیست واقعااا

اگ تا چند روز دیگ بهتر نشدی حتمن برو دکتر

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
تلقین نمیکنی،یوقت بخودت ؟یکم اجبار کن خودتو ببین نمیتونی بخوری از غذاهای بدون روغن و نمک شروع کن آ ...

نه تلقین نیس واقعا اینجوریم اصلا به غذا خوردن فک میکنم حالم بد میشه

👶🤍

من 4 ماه اینجوری بودم  طبیعیه راهی هم نداره من خیلی حالت تهوع داشتم به خصوص صبح تا عصر واسه همین قرص خوردم حدود یک ماه و نیم  آخه دوقلو ویارش بیشتره  چاره ای جز صبر نیس عزیزم 

ددکتر حتمن باید ثبت کنه غربالگری رو تو سیستم؟ یا بدون نسخه هم میتونم برم سونو ان تی؟

عزیزم دکتر باید بنویسه هم سونو ان تی

هم غربالگری اول 

خودت نمیتونی بری

خدا ب من نظر كرد انچه ك آروزم بود بهم داد🕊✨اميدوارم روزي برسه ك دامن همه منتظران رو سبز كنه🌈✨خدايا ممنونم ك منو شامل لطفت قرار دادي🙏🥺
ممنونم امیدوارم زود رفع بشه دیگه کلافه شدم

طبیعی عزیزم 

من الان اخرای ماه چهارم هستم 

همچنان بی اشتهام و از قبل بارداری هم کمتر میخورم 

حتی اونواع و اقسام قرص ویتامژثین دکتر بهم داده اما اشتهایی ندارم 

از شیرینی ترشی از همه چیز هم همچنان بیزارم 

اکر مراعات نکنم همچنان تازه بالا هم میارم 

خدا ب من نظر كرد انچه ك آروزم بود بهم داد🕊✨اميدوارم روزي برسه ك دامن همه منتظران رو سبز كنه🌈✨خدايا ممنونم ك منو شامل لطفت قرار دادي🙏🥺
عزیزم دکتر باید بنویسه هم سونو ان تی هم غربالگری اول  خودت نمیتونی بری

ممنون مامان قلقلی جان ممنونم ک جواب دادی چندین بار پرسیدم هیچ کس جوابی نداد😁

پس باید برم پیش پزشکم خیلی دوره مطبش 

بعد گلم مگه غربالگری اول همون آن تی و آزمایش نیست؟

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
ممنون مامان قلقلی جان ممنونم ک جواب دادی چندین بار پرسیدم هیچ کس جوابی نداد😁 پس باید برم پیش پزشکم ...

خواهش میکنم🌹🌹

حتما حواسشون نبوده 

اره عزیزم همون غربالگری اول میشه 

اگر راه دور تلفنی بگ‌و دکترت برات اینترنتی بنویسه 

اما تا موعدش نگذشته بهتره ک سریعتر بری