کسی از شرایط انتقال خبر داره؟از یه شهرستان ب شهرستان دیگه میخوام انتقالی بگیرم ولی دلیلم اینه ک اموزشگاهی ک ثبت نام کردم هردوماه یه بار امتحان نوبت میرسه منم خسته شدم یادم میره هرچی اموزش دیده بودم باید چی کنم
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️
منم اشتباه کردم تهران ثبت نام کردم 😔😔هرماه یه بار امتحان داریم کاش تابستان میرفتم شهرستان خونه مامانم اینا اونجا اقدام میکردم هرهفته امتحان میدند من الان از ۱۷مرداد ثبت نام کردم سه بار شهری رد شدم 😔😔😔دیگه ناامید شدم
تو دهمین بهار زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده 😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️
من دقیقا یه ساله ثبت نام کردم هنوز امتحان صدام نکردن
واقعاً کدوم شهرستانی تهران ماهی یه بار هست با اولین حروف فامیلی هست مثلاً یه هفته از الف تا چند حروف دیگه هفته بعدش یه چند تا حروف دیگه تا نوبت حرف فامیلیت برسه شاید هم تو کانال آموزشگاه تون عضو نشدی و خبر نداری کیا میافته روز امتحانت برای ما تو کانال میزارند روز امتحان رو یه سال امتحان نرفتی خیلی عجیبه 🤔🤔
تو دهمین بهار زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده 😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞
واقعاً کدوم شهرستانی تهران ماهی یه بار هست با اولین حروف فامیلی هست مثلاً یه هفته از الف تا چند حروف ...
بوئین زهرا قزوین،اینجا شهر هرته فقط با پارتی میتونی بگیری و نوبت امتحانتو جلو بندازی ایین نامه رو دادم ولی برا امتحان شهری باید منتظر ظهور امام زمان باشم
بوئین زهرا قزوین،اینجا شهر هرته فقط با پارتی میتونی بگیری و نوبت امتحانتو جلو بندازی ایین نامه رو دا ...
منم آیین نامه دفعه اول قبول شدم ولی برای شهری ماهی یه باره فاصله زیاد میشه یادم میره 😔😔 کسی هم نیست باهاش برم تمرین قبل امتحان دوجلسه خصوصی بر میدارم دیگه ناامید شدم ان شاء الله که شما موفق میشید
ولی من میدونم ک تا دوسال فقط میتوتی انتقال بدی بعدش ب هیچ عنوان
خوب پس میدونی چرا پرسیدی !
قانونش اینی هست که من گفتم
شاید توی شهر شما متفاوت هست سخت نمیگیرن