دختراستوایی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 14454 عنوان فیبروز ومیکرو بهتره یا شینیون و میکاپ 456 بازدید | 18 پست از نظر مشتری و سود و....بگین آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰 1402/10/06 | 10:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختراستوایی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 14454 شنیون میکاپ شنیون اولا مناسبتیه و هرماه نبست میکاپم وسایلش بسیار هزینش بالاس واونم مناسبتیه آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰
گوگولی_که_تعلیق_شد عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 1220 من رفتم میکرو و خیلی بی عرضم😔نمیرم دنبال کار و مشتری
دختراستوایی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 14454 من رفتم میکرو و خیلی بی عرضم😔 نمیرم دنبال کار و مشتری چطوریه کارش من ۶ تومت پول دوره دادم آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰
گوگولی_که_تعلیق_شد عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 1220 چطوریه کارش من ۶ تومت پول دوره دادم من جا خوب رفتم ۱۵ فقط پول دوره دادمکارشم باید خیلی تمرین کنی حرفه ای بشی
دختراستوایی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 14454 من جا خوب رفتم ۱۵ فقط پول دوره دادم کارشم باید خیلی تمرین کنی حرفه ای بشی قلمش چقده پولش و اون موادش آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰
گوگولی_که_تعلیق_شد عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 1220 قلمش چقده پولش و اون موادش موادشم ۱۵ خرجم شد تا خریدمدستگاه دیگ از ۲ ۳ تومن شروع میشهقلم میکرو هم ک کلا ۴۰ ع۰ تومن بیشتر نیولی رنگ خوب بخوای بخری گرونه اما برا افراد زیادی استفاده میشه
دختراستوایی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 14454 موادشم ۱۵ خرجم شد تا خریدم دستگاه دیگ از ۲ ۳ تومن شروع میشه قلم میکرو هم ک کلا ۴۰ ع۰ تومن بیشتر نی ... دستگاه چی داره مگ قلم وموادش نیس آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰
بهاراقامون عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 3568 موادشم ۱۵ خرجم شد تا خریدم دستگاه دیگ از ۲ ۳ تومن شروع میشه قلم میکرو هم ک کلا ۴۰ ع۰ تومن بیشتر نی ... عزیزم کجاشومشکل داری؟طراحی ابرو؟تکراروتمرین کن،ازمشتری فقط پول موادبگیر اونقدرکارکن تاراه بیفتی،نذارهزینه ای که کردی دودبشه بره هوا
گوگولی_که_تعلیق_شد عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 1220 دستگاه چی داره مگ قلم وموادش نیس قلم برا میکروبلیدینگ ابرودستگاه برای میکروپیگمنتیشن و تاتو خط چشم و لب و ابرودستگاه خوب بخوای بخری ۱۰ ب بالاس اما با دستگاه ۲ ۳ تومنی هم کارت راه میوفته
بهاراقامون عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 3568 قلم برا میکروبلیدینگ ابرو دستگاه برای میکروپیگمنتیشن و تاتو خط چشم و لب و ابرو دستگاه خوب بخوای بخ ... فرق دستکاهادرچیه؟مثلاده تومنی کاربی نقص تری بهت میده؟
گوگولی_که_تعلیق_شد عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 1220 عزیزم کجاشومشکل داری؟طراحی ابرو؟تکراروتمرین کن،ازمشتری فقط پول موادبگیر اونقدرکارکن تاراه بیفتی،نذار ... من اصلا حاضرم از مشتری پولم نگیرم ولی کلا مشتری پیدا کردن برام سختهکارمم خیلی خوبه اما سخت میتونم ارتباط بگیرم با مردم و مشتری پیدا کنم🤕🤕
گوگولی_که_تعلیق_شد عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 1220 فرق دستکاهادرچیه؟مثلاده تومنی کاربی نقص تری بهت میده؟ قدرت دستگاه خوبهمدت بیشتری میتونی استفاده کنیو خیلی کاشت رنگ بهتری داری
دختراستوایی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 14454 قلم برا میکروبلیدینگ ابرو دستگاه برای میکروپیگمنتیشن و تاتو خط چشم و لب و ابرو دستگاه خوب بخوای بخ ... ی سوال دارم میشه فلن دوره هاشو برم وسایلشو بعدا تهیه کنم یا باید ازاول داشته باشم اگ نباشه فراموشم میشه آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰