2777
2789
عنوان

دعواهای ما همیشه سر خانواده منه

223 بازدید | 20 پست

من خانوادموخیلی دوست دارم ، دوست دارم هرکاریبراشون انجام بدم ، ولی شوهرم یا نمیذاره یا غر میزنه

دیشب سر همین بحثمون شد ، پاشم محکم ز به رونم ،

اون همه کار برای خانوادش می کنه ، اما من میخوام برای خانوادم کاری کنم ، میگه نمیبرمت ، یا میگخ پول نمیدم ،

بچه ها مشکلات منه یا اون میگم نکنه مشکل منه ، من زیادی به خانوادم اهمیت میدم ، بعضی ها را دیدم کلا در خدمت خانواده خودشونن ، میترسم سر همین به مشکل جدی بخوریمچجوی مدیریت کنم 

طرف اقوام من خیلی اهل حساب و کتابه ، مثلا خونه خواهرم نمیره تا اونا بیان ، ولی طرف خودش نه ، 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل اینکه تو اصلا چرا به اون میگی من هزار تا کار برا خونوادم کردم بدون اینکه روحش خبردار بشه مگه بابد اعلام کنی به شوهرت واااا

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

سلام چند وقته ازدواج کردی و چند سالتونه ؟

۲۶ 

۳۳

نزدیک ۶ ساله ، سال‌های اول اینجوری نبود ، ولی الان یه سالیه 

اینکه من باردار بودم ، کرونا گرفتم ، مامانم گفت میام پیشت گفتم نه ، کرونا می گیری ، الان همینا میزنه تو سرم که کرونا گرفتی مامانت نیومد پیشت ، پس تو هم اینقدر محبت نکن 

مشکل اینکه تو اصلا چرا به اون میگی من هزار تا کار برا خونوادم کردم بدون اینکه روحش خبردار بشه مگه با ...

خب عزیزم نمیشه 

شرکت بابام پارچه نصف قیمت میداد، مامانم اینا رفتن شهرستان ، مامانم گفت برو بگیر برامون تا تموم نشدن ، مسرش دوره ، منم بچه گوچک دارم ، یا باید منا برسونه یا بچه رو بگیره ، بالاخرهمتوجه میشه

به خدا هر کاری برای خودم انجام میده ، از لحاظ مالی یا. بچه را بگیره  ولی حرف خانوادم بشه ، میشه شمر 

کار شوهرت صد در صد درست نیست 

خوب 

ولی تو مدیریت کن 

یه مدت اصلا نه بهش گیر بده 

نه برا خانواده ات کاری انجام بده که نیاز باشه از شوهرت بخاطرش پول بگیری 

اگه با مادرت میتونی صحبت کنی 

بهش بگو شوهرتو خوب تحویل بگیرن

نه زیادی که بزنه زیر دلشا

معقول ولی بیشتر از قبل 

خوب تو هم مثل خودش رفتار کن 

نمیشه 

همه اختیار دست اونه ، اون براشون کار میکنه ، 

یه سهام خریدیم ، ۱۰۰ میلیون کم داشتیم ، گفتم به داداشم میگم ، بعد شریکمون بشه ، قبول نکرد ، به برادر خودش گفت اون الان شریکمونه 

کار شوهرت صد در صد درست نیست  خوب  ولی تو مدیریت کن  یه مدت اصلا نه بهش گیر بده&nb ...

خانوادم اینقدر شوهرمو تحویل می گیرن ، براش احترام قائلن

اونا نمیدونن اینجوری من همش بهونه در میارم هیچ وقت نگفتم شوهرم نمیذاره