2777
2789
عنوان

یه زنه ایفونو میزنه میگه بیا پایین😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 67 پست

نریا 

دیونه ای میخوای واسه خودت دردسر درست کنی

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چاقو تیز بگیر بزار لا شلوارت شاید قصد بدی داشته باشه بعد برو وای اگه تفنگ داشته باشه یا بیهوشی ن ...

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

اصلا نریاااا 

این فهمیده تنهایی میخواد خفتت کنه

مگه خونه های دیگه نیستن که بره در اون خونه ها؟یا چرا زنگ به 110 نمیزنه؟؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست  
ببین من جات بودم میرفتم شوهرش انقدر کتک میزدم صدا خر بده میدونم چرت گفتم اما اعصابم خورد شد

اخه من کلا هم سنم ی مقدار کمه هم خودم کوچولوام هم خونه تنهام😂😑

واقعا من نمیتونم کمکش کنم محله این همه مرد داریم چرا هی زنگ مارو میزنه

اره منم دلم سوخت براش هی میگفت قربونت برم دخترشی؟بیا پایین😐

فقط داره زنگ مارو میزنه😐😐الان هم همینطور

وسط کتک خوردن چجوری میاد زنگ شمارو میزنه برمیگرده دوباره کتک میخوره.خب بر نگرده  یا ازبالا نگاه کن ببین تو چه چضعه بگو شرایطم جوری نیست که بیام

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.