2777
2789

از نظر مشتری و استهلاک بدنی و ....بگین

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کراتین ک خیلی عذاب اوره من یکبار رفتم آرایشگاه کراتین کنم موهامو 

به حدییی گاز شدید داشت که کم بود بمیرم 

خود ارایشگرمم چشاش قرمز شده بود 

منم همین طور 

خدایا مرسی ♥️
کراتین ک خیلی عذاب اوره من یکبار رفتم آرایشگاه کراتین کنم موهامو  به حدییی گاز شدید داشت که کم ...

میکرو مزیت ومعایبش چیه

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

عزیزم من لاین کراتین کارکردم،ساعتهابایدسرپاوایسی،مرتب اتوبکشی،درکنارش بوی موادوگازموادریه ادموداغون میکنه،هرگزسراغش نرو،من نه دست برام مونده نه سلامتی،به قول مربیمون میگفت هرچقدپول ازکراتین گیرتون اومدبندازین داخل قلک که بعداخرج دوا درمونتون بکنین،،،میکروبهتره،نشسته انجام میدی وفشارخاصی به دست نمیاد،احتمالاگردن دردداره ولی بازم ازکراتین خیلی خیلی بهتره

میکرو  کراتین به مرور ریه ات رو نابود می‌کنه

معایب میکرو چیه

عزیزم من لاین کراتین کارکردم،ساعتهابایدسرپاوایسی،مرتب اتوبکشی،درکنارش بوی موادوگازموادریه ادموداغون ...

خوبی وبدی میکرو چیه

ناخنم دست توش زیاده

آره  چون از هر قشری میکرو رو میزنن ولی کراتین نه هرکسی نمیزنه

ناخن چی نسبت ب میکرو

ناخن چی نسبت ب میکرو

ناخن هم موادش خیلی بدِ 

ولی اونم مشتریش زیاده..البته بسته به جایی هست که میخای کار کنی

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

میکرواگه باجون ودل کارکنی بنظرم کارت میگیره،همون ناخن هم دست زیاده ولی توبهترین لاین خودت باش مشتری ...

بین میکاپ شینیون ومیکرو فیبروز موندم