2777
2789
عنوان

مادر شوهر رو مخ و بی فکر

582 بازدید | 45 پست

سلام یه دختر کلاس اولی دارم و یه نوزاد ۴۰ روزه

مامانم شهرستان هست ۱۰ روز موند و رفت همسرمم کارش یه شهر دیگه است ۱۰ ساعت فاصله داره نوزادم ۱۵ روزش بود رفته سر کار نیومده هنوز 

مادر شوهرم هم تنهاست شبها میاد پیشم میگه ما تنها نباشیم اما بیشتر رو مخم هست ساعت ۹ بچه هارو میخوابونم تازه میاد به حرف زدن تا ۱۲ شب ... دیشب اصلا نخوابیدم نمیدونم بچه چش شده دو روزه خوابه عمیق نداره بعد صبح بیدار میشه میگه بچه رو اماده کن بره مدرسه نوزادمم گریه

۵۰ سالش هست خب تو که یه بچه رو نمیتونی لباس تنش کنی بفرستی مدرسه یا دید دیشب من اصلا نخوابیدم نگفت پس چشه یا بیاد کمک خب میاد اینجا چکار؟

بیشتر حرص میخورم

بچه جاریم ۱۰ روز از بچه من بزرگتره مامانش هنوز پیشش هست بچه رو میگیره تا جاریم بخوابه جاریم فقط بهش شیر میده هیچ کاری نمیکنه نه غذا درست میکنه نه ظرف نه تمیزکاری...‌

بعد من غذا درست میکنم تازه مادر شوهرم میاددپیش من میخوره

فقط میگم کاش نیاد حداقل حرص نخورم

چکار کنم نیاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بده یه نفر زایمان کنه و کمکی نداشته باشه داغون میشه مثل من

مامانمم که نموند پیشم زود برگشت البته اون موقع که بودش هر روز برامون غذا میفرستادن سر میزدن کاری داشتم انجام می دادن اینم گفت خوب هواشو دارم برم

دقیقا یه هفته مادر شوهرم اومد پیش من مولا به من کنم کنه! بیشتر دردسر داشت!  فقط اینو بکن و اونو نکن! آدم مجبوره خونه رو هم عین دسته کل کنه و شام و ناهار خوب بذاره چون طرف مهمون هست. در واقع کاری هم نمیکرد المی بالا سر بچه بود! میگفت بیا پوستش رو عوض کن و اینو کن! 

واقعا شرایط سختی هست

یا باید غیر مستقیم کاری کنی نیاد یا ازش کمک بخوای، دونه دونه هرکاریو بگو لطفا فلان کارو میکنین؟ بگو من خیلی خسته م امروز لطفا شما ناهار بذار

یا بگو حواست به نی نی باشه من دو ساعت بخوابم

بچه ها به کانال تابلوهای دکوراتیو من تو ایتا سر بزنید    🌸 گالری نگار 🌸      negarartgallery                                             https://eitaa.com/negarartgallery                                                                                                                                                                            گناه دیگران(هرچند بزرگ)،مجوز گناه ما(هرچند کوچک) نیست... 
بگو مادرجان ممنون از زحمتتون دیگه احتیاج نیست بیایید خودم سراپا شدم به کارام مرسم دیگه مزاحمتون نمیش ...

میگه نه تازه زایمان کردی شب تنها نمونی بعد میاد اینجا هی تز میده بچه که بی قراری میکنه همش گیر میده به من جاش گرمه سرده کلاه سرش بذار نذار عصبیم کرده

اَعوذُ بِاللهِ السَّمیعِ العَلیم مِنَ الشَّیطانِ اللَّعینِ الرَّجیم”

وقتی اومد اینو بخون یواش فوت کن سمتش نفهمه ،انشاءا..که میره ولی ازش با خوبی کمک بخواه شاید برات بهترشد کمک حالت شد

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫