delaram_m312 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 4561 عنوان بی خوابی در بارداری 311 بازدید | 21 پست بچه ها من باردارم ولی امشب یساعت خوابیدم همش افکار منفیمیاد سراغم و ...دلم میخواد بخوابم ،بنظرتون چکار کنم خوابم ببره قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱 1402/10/06 | 03:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamanradinm عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 3233 منم همشم از استرس تشکیل قلبه🥺چون با دارو دوا باردار شدم میترسم خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭
siilvermoon عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 3225 سلام نمدونممنمهمین طورفعلا ک دارمدر و دیوار رو نگا میکنم😂
delaram_m312 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 4561 سلام نمدونممنمهمین طور فعلا ک دارمدر و دیوار رو نگا میکنم😂 من الکی فکرمیاد سراغم نکنه بمیرم ،فکرا اینطوری بلند میشم میشینم بخدا از بی خوابی جون ندارم ولی خوابمم نمیبره قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
delaram_m312 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 4561 منم همشم از استرس تشکیل قلبه🥺چون با دارو دوا باردار شدم میترسم منم از استرس ،امشب گفتم دیگه یه نصف پرانول ده بخورم ازبس اذیتم قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
siilvermoon عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 3225 من الکی فکرمیاد سراغم نکنه بمیرم ،فکرا اینطوری بلند میشم میشینم بخدا از بی خوابی جون ندارم ولی خوابم ... تو خوبی من همش فک میکنم بچه ی مشکلی داره فردا بدنیا میاد خدانکرده پاش کجهچشاش قلوچ ان😂😂ابن خیلی بده حتی خواب های بد هممیبینم
mamanradinm عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 3233 منم از استرس ،امشب گفتم دیگه یه نصف پرانول ده بخورم ازبس اذیتم نه اصلا نخور خوب نیست هیچ نوع قرصیشما تشکیل قلب رفتین؟ خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭
siilvermoon عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 3225 منم همشم از استرس تشکیل قلبه🥺چون با دارو دوا باردار شدم میترسم ای خداا نترس بابا😂چه ربطی ب دارو دوا داره بیشتر ژنتیکی ربط ب نطفه و اینا دارهخدانکرده مشکل از خود جنینی باشهک قلب تشکیل نشه
delaram_m312 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 4561 تو خوبی من همش فک میکنم بچه ی مشکلی داره فردا بدنیا میاد خدانکرده پاش کجه چشاش قلوچ ان😂😂 ابن خیل ... 😂😂😂😂😂من همش میگم نکنه سکته کنم نکنه فشارم بره بالا بخدا انقدر دلم میخاد اروم بخوابم قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
siilvermoon عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 3225 نه اصلا نخور خوب نیست هیچ نوع قرصی شما تشکیل قلب رفتین؟ من نرفتم تشکیل قلب روفقط سونو ان تی رو رفتم الکی استرس نده ب خودت
mamanradinm عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 3233 ای خداا نترس بابا😂 چه ربطی ب دارو دوا داره بیشتر ژنتیکی ربط ب نطفه و اینا داره خدانکرده مشکل از خ ... نه من نمیگم برا دارو دوا گوش شیطون کرد خدای نکرده چیزی شه منظورم اینه کلی دارو و بدو بدو کردم میترسم... استرس دارم خوشحالیم بره.و خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭
delaram_m312 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 4561 نه اصلا نخور خوب نیست هیچ نوع قرصی شما تشکیل قلب رفتین؟ اره عزیزم اونو رفتم این دارو دکترقلب داد بهم گفت هر وقت استرس داری بخور قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
mamanradinm عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 3233 من نرفتم تشکیل قلب رو فقط سونو ان تی رو رفتم الکی استرس نده ب خودت خوب تونستی نری من ناامید میشم مدام بخاطر ک همه بلاگرا عکس سونو بعد هزارتا اتفاق مارن زندگیمون ظهرمار شد باهاشون خودشون خوش خشانشونه برا بقیه انرژی منفی.. خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭
delaram_m312 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 4561 نه من نمیگم برا دارو دوا گوش شیطون کرد خدای نکرده چیزی شه منظورم اینه کلی دارو و بدو بدو کردم میترسم ... وای عزیز دلم نترس مطمن باش نی نیت سالم سالم و قلبشم تشکیل میشه ان شالله قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
mamanradinm عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 3233 وای عزیز دلم نترس مطمن باش نی نیت سالم سالم و قلبشم تشکیل میشه ان شالله ممنون گلم دعام کن بارداری😍🙏❤️انشالله توهم نینیت صحیح سلامت دنیا بیاد خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭