2777
2789
عنوان

گیر کردن غذا تو گلو

2433 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من چند وقته خوب نمیتونم غذا بخورم چند لقمه میخورم بعد لقمه گیر میکنه تو گلوم و هرکار میکنم عمل بلع انجام نمیشه تا لقمه غذا پایین بره آندسکوپی هم دادم ولی همه چی نرمال بود، مرتب صدامو صاف میکنم همش یه چیزی انگار روی تارهای صوتیمه برای همین مجبورم صدامو صاف کنم کسی هست تا به حال مثل من این حالت هارو داشته باشه ؟!

به دکتر متخصص شرح حال دادی؟

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من‌چندین ساله درگیر همین موضوع هستم مشکل بلع خوردن خیلی از غذا ها آرزوم شده مجبورم همه چیو پوره کنم و بیشتر مایعات میتونم بخورم بعضی چیزا هم‌ که اصلا نمیتونم بخورم منم ظاهرا مشکلی ندارم یعنی دکترا میگن الانم به پیشنهاد یه جراح میخوام برم هیپنوتیزم درمانی شاید مشکل بلعم خوب بشه 

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

به دکتر متخصص شرح حال دادی؟

پیش متخصص گوارش رفتم آندوسکپی انجام دادم اما گفت هیچ مشکلی نداری یه مقدار داروی معده داد میخورم ولی احساس میکنم بدتر شدم تا بهتر

مشکل اظطراب و استرس یا افسردگی داری ؟

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

من‌چندین ساله درگیر همین موضوع هستم مشکل بلع خوردن خیلی از غذا ها آرزوم شده مجبورم همه چیو پوره کنم ...

فکر میکنم منم دیگه نتونم چیزی بخورم چون تا چشمم به غذا میوفته تمام وجودم میشه اضطراب و استرس 

مشکل اظطراب و استرس یا افسردگی داری ؟

تازه زایمان کردم هنوز بچه ام دو ماهه نشده دقیقا از بعد زایمان اوضاعم وخیم تر شد امشب که مرگ جلو چشمام دیدم دوباره غذا گیر کرد الان از همون موقع دقیقا ناحیه ای که غذا گیر کرد خارش و سوزش داره 

احیانا توی گلوت چیزی حس نمیکنی؟

یه چند بار رفتم پیش این تل گیرا چیزی دراوردن اما خب الان اون حالت هارو ندارم احساس نمیکنم چیزی تو گلوم باشه ولی نمی‌دونم چرا هرچی میخورم گیر میکنه 😔

من که هزارتا دکتر رفتم ولی فایده نداشت

عزیزم تیروئیدت هم چک شده ؟خودت فکر میکنی از چه روزی دقیقا این حس رو داری ؟من چون توی بچگی سقف دهانم اسیب شدید دیده بود از همون موقع بلعیدن واسم سخت بود یه عمل دیگه هم داشتم بدتر استرس گرفته بودم یه غده زیر گلوم در اومده بود که جراحی کرده بودم همون بچگی دکتر بهم گفت این استرس از بچگی باهات مونده و تنها راهش هیپنوتیزم درمانیه چون خودت حس میکنی بلعیدن واست سخته و انگار راه گلوت بسته است میدونی خوردن سبزیجات خام و میوه جات کامل حبوبات و سیفی جات و....واسم آرزو شده حتی گوشت و کباب هم نمیتونم بخورم و رست بیس توی آش و حلیم هم گوشت ریشه ریشه شده میریزن من نمیتونم بخورم کلا غذاهای بیرون واسم حرومه فقط خودم باید غذا درست کنم ☹️

یه چند بار رفتم پیش این تل گیرا چیزی دراوردن اما خب الان اون حالت هارو ندارم احساس نمیکنم چیزی تو گل ...

نرو پیش ایت تل گیرا چون اونا الکی یه چیزی توی دستشون میذارن بعد میگن از گلوی تو در آوردیم یه جراح فکو صورت هم بهم گفت اونا باعث میشن لای لوزه ها گشاد بشه دیگه همش غذا گیر میکنه