2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادمیدی گلم چجوریه

اول قارچو با روغن تفت بده بعد کنسرو ذرت رو اضافه کن بعد سیب زمینی سرخ شده رو اضافه کن وبعد گوشت رو اضافه کن اول دونه به دونه تفت بده و سرخشون کن و در اخر همه رو باهم قاطی کن

میتونی تو باگت هم بریزی بخوری مثل ساندویچ میتونی با لواش هم بخوری

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم

ساندویچ مرغ خوشمزه 

مرغ و ریش ریش کن با سس مایونز خیارشور ریز شده یکم پیازچه و گردو با نون همبرگری محشره 

نون باگت رو ببر از عرض ۳سانتی ۳سانتی توش خالی کن بذار تو روغن داغ توشو مواد کوکو سبزی بریز سرخ شه

اینو بگم من عاشق اسفناج خام با آب لیمو ترشم خورد میکنم روش آبلیمو میریزم و نمک حسابی میچسبه حتی کنار غذا

کنار نیمرو سیب زمینی رنده درشت کرد با نمک و زعفران و فلفل سرخ میکنیم خیلی مزه میده

روی تست مواد پیتزا میریزیم میداریم تو فر اینم خیلی خوبه 

گیرم هوای پر زدنم هست،بال کو؟🕊️
هرچیزی که پیشنهادخودته عزیزم من متاسفانه خیلی غذاهای گیلانی نخوردم جزمرغ ترش عالیه

دوسه تا با بادمجون میگم

اول کالکباب، سه تابادمجون کباب کن، نصف فنجون گردوکاملا بساب ودوتاسیر رنده کن ونصف قاشق رب انار وکمی پودرگلپر همبزن معرکه ست

دلدکونه، بادمجون پوست بکن ودر درازا شکمشو باز کن نمک بزن دوساعت بزارکنار، گردوآسیاب کن یه پیاز کوچیک رنده کن ویکم رب انار ودوحبه سیر وگلپر، بعد اول بادمجونارو خوب سرخ کن بعدش مواد میانی داخل شکمش بریز وتو تابه بچین درشو بزار باشعله خیلی کم جابیفته

یه غذاهم هست مورجوقاتوک، لوبیا عدس خیس میکنیم با مرغ میذاریم بپزه بهش پیازداغ ورب میزنیم با برنج میخوریم وچاشنیشم آبنارنج هست