2777
2789

خداازت نگذره دل همه بدرداومدبخاطروحشیگری که درحق یه دخترمعصوم وبی پناه کردی بایدهمونطور شکنجه بشی تابفهمی آوا چی کشید.بمیرم برای تنهاییه اون دختر حیف همچین فرشته ای که دست همچین  پدرومادری بودوقدرشوندونستن.اینقدداغونم کرداین فیلم که دیشب بهش فکرمیکردم ازاینکه چرااینهمه غفلت اتفاق افتاده چرا یه آدم دلسوزنبوده که به دادش برسه واقعادنیادیگه جای زندگی نیست نفس کشیدن سخت شده.هرکارمیکنم این اتفاق ازفکرم پاک نمیشه.توروخدازودتراین زن حیوان صفت رواعدام کنیدشایددل مردم آروم بگیره

نه بانوی نازنین

من نه به کسی پیام خصوصی دادم ونه اهل هتاکی به کسی هستم.

کاربری قبلی منrayanjanan بود اگه از نی نی یار استعلام بخواهید یکبار سابقه لفظ بی ادب باکسی ندارم.

مدت ها کاربری داشتم خودم تعلیق کردم.

داخل تاپیک خانم بااین فرد مریض مواجه شدم.

با خانم های کاربردیگه صحبت کردم متاسفانه سایقه باخیلی داره.

من نه برای ایشان درخواست فرستادم نه اهل اهانتم 

هرچه بودجلوی چشم شماعیان بود باموردی که نی نی یار حذف کرد.

صدق  گفتارمن روهم همین الان می تونید از نی نی یاربپرسید.

الان هم مجدد تهدید به فحش ناموسی کرده

واهانت های پیاپی کرده.

اجازه بدید ازخصوصی ام اسکرین بذارم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من همونم که دیشب حرفای زشت زدم و تند رفتم اول شب خوابم نمیبرد روم تاثیر منفی گذاشته بود و شما با خنده گفتی خدا شفات بده با خنده در صورتی که به شما حرفی نزده بودم بهم بر خورد  از اول من کلی به حرفام فکر کردم و پشیمونم از رفتارم با شما خسته بودم و شما مسخره کردید اگه ناراحت شدید ازتون عذر میخوام ببخشید و حلالم کنید براتون سوره الرحمن و مافی لیله القدر میخونم و برا اموات تون صد تا صلوات میفرستم در جبران کار زشتم حلالم کنید

سلام من همونم که دیشب حرفای زشت زدم و تند رفتم اول شب خوابم نمیبرد روم تاثیر منفی گذاشته بود و شما ب ...

سلام شناختمتون.اخه شما اومدی پست منوتغییردادی وگفتی اسی دختردارنشه که پسرافکرارث ومیراثن .من ناراحت شدم از حرفاتون.اشکالی نداره عزیزم .من فقط اتفاقایی که برامون افتاده روبه اسی گفتم واینکه فکرنکنه پسرمیخاددراینده شاهکار کنه .شماهم منوحلال کن ممنون که اینقدباوجدانی😘