mahpishanooo مدیر عضویت: 1401/07/06 تعداد پست: 933 عنوان ختم قرآن تقدیم به حضرت ام البنین | مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 22 پست دوستان عزیزم برنامه ختم قرآن داریم هر نفر یک جزء. تا یک هفته (۱۲ دی ماه) وقت داریم و یک بار قرآن ختم میشه اگر تمایل داشتید شرکت کنید کامنت بگذارید.به نیت حاجت روایی جمع و شفای همه بیماران انشاءالله همه عزیزان حاجت روا باشند 1402/10/06 | 00:35 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahpishanooo مدیر استارتر عضویت: 1401/07/06 تعداد پست: 933 جزء 12 @palin انشالله سلامتی کامل حاصل بشه برای بیمارتون عزیزمالتماس دعا
mahpishanooo مدیر استارتر عضویت: 1401/07/06 تعداد پست: 933 2 و 3 و 4 رو خودم تلاوت میکنم. به یاد همه عزیزان هستم
mahpishanooo مدیر استارتر عضویت: 1401/07/06 تعداد پست: 933 سلام به همگی عزیزانپایان ختم:أَللهمَّ ارْحَمْنی بِالقرآنِ وَاجْعَلْهُ لی اِماماً وَ نُوراً وَ هُدًی وَ رَحْمَةً. أَللهمَّ ذَکِّرْنی مِنهُ ما نَسیتُ وَ عَلِّمْنی مِنهُ ما جَهِلْتُ، وَارْزُقْنی تِلاوَتَهُ آناءَ اللَّیلِ وَالنَّهارِ، وَاجْعَلْهُ حُجَّةً لی یارَبَّ العالمینَ.من جزهای باقی مانده را بین دوستان پخش کردم. انشالله همگی حاجت روا باشید
mahpishanooo مدیر استارتر عضویت: 1401/07/06 تعداد پست: 933 سلام به همگی عزیزانپایان ختم:أَللهمَّ ارْحَمْنی بِالقرآنِ وَاجْعَلْهُ لی اِماماً وَ نُوراً وَ هُدًی وَ رَحْمَةً. أَللهمَّ ذَکِّرْنی مِنهُ ما نَسیتُ وَ عَلِّمْنی مِنهُ ما جَهِلْتُ، وَارْزُقْنی تِلاوَتَهُ آناءَ اللَّیلِ وَالنَّهارِ، وَاجْعَلْهُ حُجَّةً لی یارَبَّ العالمینَ.من جزهای باقی مانده را بین دوستان پخش کردم. انشالله همگی حاجت روا باشید