2777
2789
عنوان

التماس دعا در شب عزیز🙏

50 بازدید | 7 پست

سلام دوستان عزیزم بیایین در این شب عزیز همدیگر رو دعا کنیم و از حضرت ام البنین بخواهیم شفاعتمون رو پیش خدای مهربان بکنند که همه مون حاجتهامون رو بگیریم.یکی مریض داره یکی گرفتاری داره یکی اولاد نداره و منتظره یکی بیکاره و .... برای همههههه دعا کنیم🙏🌼 منم فردا عمل پانکچر دارم در دعاهاتون یادم کنید عزیزان🥺🥺🥺

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

سلام (خواهش میکنم تا آخر بخونید)

اگر میشه لطف کنید اول و آخر دعاهاتون صلوات بفرستین خیلی خیلی تاثیر داره

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل و فرجهم

اللهم عجل لولیک الفرج

انشاالله که به حق چهارده معصوم (علیهم السلام) همه مسلمانان جهان حاجت روا بشن و

انشاالله که به حق چهارده معصوم (علیهم السلام) همه بیماران اسلام شفای عاجل و کامل پیدا کنند

اگر رفتید حرم انشاالله به حق چهارده معصوم (علیهم السلام) زیارتتون قبول باشه و اگه میشه به نیابت از همه مسمانان نماز زیارت بخونید  

الهی آمین

التماس دعای فراوان برای ظهور آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف 🙏(اللهم عجل لولیک الفرج)

و

التماس دعای فراوان برای شهادت بنده حقیر 🙏

میشه برای من هم به اسم دعا کنید 🙏

اللهم صل علی محمد  و آل محمد و عجل و فرجهم

حتما نماز استغار بخونید (از  اینترنت میتونید نحوه خوندنش رو پیدا کنید) خیلی خیلی خیلی خیلی  خوبه

مهدی هستم

ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم خوبید

من هم میخوام آی وی اف کنم و به سختی باید هزینه‌ش رو جور کنیم فقط یکبار میتونم انجام بدم

میشه تجربیات تون در مورد دکترها و بیمارستانهایی ک بد بودن و نتیجه نگرفتی که اونجا نرم

و جایی ک خوب بوده و بیشتریا نتیجه گرفتن بگید

واقعا ازتون ممنون میشم🌺🌺🌺

سلام گلم خوبیدمن هم میخوام آی وی اف کنم و به سختی باید هزینه‌ش رو جور کنیم فقط یکبار میتونم انجام بد ...

سلام عزیزم منکه دو سری انتقال دادم و متاسفانه نشد انشالله برای شما بشه😍،اول از همه وزن خیلی مهمه اگر اضافه وزن داری حتما قبلش با رژیم و رزش کمش کن،نکته دوم سعی کن تحت نظر یک دکتر باشی و در موردش هم خوب تحقیق کن.من موسسه دولتی رفتم و زیاد راضی نبودم چون هر سونو یه دکتر بود و هرکی نظر خودشو داشت.مورد سوم من استراحت نداشتم و فکر میکنم دو هفته سراسر مهمه نه فقط سه زوز که استراحت نسبی داشته باشی، بی بی چک اصلا نزن کلی روحیه رو تضعیف میکنه.

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
سلام عزیزم منکه دو سری انتقال دادم و متاسفانه نشد انشالله برای شما بشه😍،اول از همه وزن خیلی مهمه اگ ...

ممنون عزیز دلم🌺🌺🌺

آن شا الله به راحتی و چشم به هم زدن مامان بشی♥️

وزنم نرماله ولی فیبروم و آندومتریوزم رو باید درمان کنم

ممنون عزیز دلم🌺🌺🌺آن شا الله به راحتی و چشم به هم زدن مامان بشی♥️وزنم نرماله ولی فیبروم و آندومتری ...

ممنونم مهربون،شکر خدا وزن مهمه.اره حتما پیگیر شو

سلام گلم برای هر حاجتی که دارین استغفار هفتاد بندی امیرالمومنین علیه السلام رو بخونید.برای رزق و روزی و حاجت روایی تآثیر داره.با توجه به معنی و اعتقاد و حضور قلب  بخونید.ان شاالله سلامت باشید و حاجت روا.