2777
2789
عنوان

بیاید بگید با این نفهم چه کنم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 21303 بازدید | 34 پست
شروع کرد داد زدن وای به شما چه ربطی داره دلمون میخواد اصلا هرشب میکنیم داد هم می‌زنیم من اصلا هنگ بو ...

وای ی انسان چطور می‌تونه این همه بی فرهنگ و بی‌شعور باشه.. برید شکایت کنید یا اینکه ب صاحبخونه بگید 

گفتم خانوم ادب داشته باش این چه طرز حرف زدنه هی داد میزد آنقدر داد زد کل ساختمون ریختن بیرون گفتم یک بار دیگه صداتو بشنوم زنگ میزنم پلیس بیاد گفت برو بابا حالا از امشب میبینی چیکار میکنم الان ۲ماه شده این عن خانوم هر یک شب در میون کارش همینه دخترمو از اتاق به پذیرای انتقال دادم ولی همش گریه میکنه میگه میخوام برم اتاقم اینا هم که هر یک شب در میون داستان دارن خجالتم میا برم کلانتری واسه این موضوع شکایت کنم  

بزرگ شد اون دختری که از تاریکی میترسید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای ی انسان چطور می‌تونه این همه بی فرهنگ و بی‌شعور باشه.. برید شکایت کنید یا اینکه ب صاحبخونه بگید& ...

این شعور نداره زنیکه روم نمیشه برم شکایت کنم صاحب خونه هم ایران نیست 

چجور روش شد باهات حرف زد واقعا  همسرت نمی‌تونه ب همسرش بگه؟

همسرش  رو یک بار دیدم ازین گاو تره مرتیکه فقط زنای همساده رو دید میزنه

مستجرم صاحب خونه آلمانه من ۷ساله اینجام عزیز

خب به صاحب خونه زنگ بزن بگو مشکل چیه عذرشون بخواد یا تهدیدشون کنه ...ولی عزیزم با این چیزایی که از این کثافتا گفتی حواست باشه برات شر نشن 

اگر شرایط داشتی برو از این خونه...

دلم میخواد ولی قرارداد ۴ماه پیش تمدید کردم این حیون هم هی میره روی مخم شیطونه میگه فردا برم بزنم تو دهنش 

اگه میتونی دیواری که مشترکه عایق صدا کنید

عایق صدا داره ولی اینا صداشون بلنده شب که همجا ساکته صداشون میاد  بعد از بحثی که باهاش کردم از لج داد میزنه کثافت