2777
2789

انسانیتم اجازه نمیده حرفهایی که بهم میزد رو به رخش بکشم💔 اگه حوصله دارین بخونین  خیلی درد دارم نمیدونم‌اون یادشه که چیابهم‌میگفت؟ یا فقط من یادم‌مونده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۸سال ازمن بزرگتره . از اقوام هست داداشش وقتی که من۱۸سالم بودخیلی سنتی باباشو فرستاد واسه اینکه اسم ببرن و جواب بله رو بگیرن. من از بچگی تا اون زمان ندیده بودم داداششو ولی اون توی مجلس ومراسم ها منو میدیده .بگذریم . وقتی اسم بردن من قبول نمیکردم بابام گفت حداقل برو مغازش وببینش. بادوستم رفتیم مغازش خرید کردم و خداحافظی کردم وبرگشتم خونه و بعد اوکی رو دادم. بعد که این خواهرشوه م فهمید اومدم مغازه ی داداشش که ببینمش بعد قبولش کنم خیلی اعصابش خورد شد 

حدود شش ماه بیشتر هررردفعه منو میدید بی مقدمه بهم میگفت چطور روت شد بیای ببینیش؟ من بودم هرررگز روم نمیشدبیام ببینمش و بعد قبول کنم

😒توقع داشت ندیده بگم بله و اونا نشون بیارن . 

وقتی فهمید من و داداشش بعد دوماه که از خاستگاری گذشت داریم پیام میدیم وصحبت میکنیم خیلی جدی گفت باااید کل پیامهارو نگه داری و نشون من بدی . خیلی باهاش منطقی صحبت کردم گفتم که نمیشه حرفهای خصوصیه داداشتو بدون خبرش بیارم پیش تو...

تا اینجا چه خواهرشوهر عنتری 

البته امشب کلا اعصابم بهم ریخته هست هورمونام فکر کنم بهم ریخته

من یه مادرم که تمام تلاششو برا پیشرفت  پسر کوچولوش انجام میده 🙂من یه همسرم که از هیچ تلاشی برا شوهرش دریغ نمیکنه 🙂من دختر دلسوز مامان و بابامم😊                 ولی از همه اینا مهمتر اینکه من، منم، یه انسان که کتاب خوندن و دوست داره فیلم دیدن و دوست داره درس خوندن و دوست داره  اشپزی کردن و دوست داره کسیکه خودشو دوست داره شاید یه روزی بیاد که من نه پسرمو نه همسرمو نه مادر پدرمو کنارم نداشته باشم به هر دلیلی شاید مسافرت یا هر چیز دیگه اما من هیچوقت هیچوقت نمیتونم خودمو از خودم جدا کنم پس خودمو فدای پسرم شوهرم و مادر پدرم نمیکنم 🥰طوری خودمو دوست دارم که بقیه هم دوست داشتنمو یاد بگیرم🥰 

حدود شش ماه بیشتر هررردفعه منو میدید بی مقدمه بهم میگفت چطور روت شد بیای ببینیش؟ من بودم هرررگز روم ...

مگه چند ساله ازدواج کردین؟؟ 

بنظرم هروقت موقعیت جور بود شوخی شوخی همون حرفای تو دلتو بهش تیکه بنداز

بچه ها به کانال تابلوهای دکوراتیو من تو ایتا سر بزنید    🌸 گالری نگار 🌸      negarartgallery                                             https://eitaa.com/negarartgallery                                                                                                                                                                            گناه دیگران(هرچند بزرگ)،مجوز گناه ما(هرچند کوچک) نیست... 

بهم توپید و بابام بهم گفت بهش پیام بده بگو از فضولی توی زندگیه شخصیم خوشم نمیاد . اینو که بهش گفتم یک المشنگه ای راه انداخت و یه عالمه حرف بهم زد و کسی از این موضوع باخبرنشد جز مادرش وخواهراش . من خاستم به باباش بگم مادرش نذاشت . حالا مواظبتهای حضوریش بماند که نمیذاشت منو داداشش تنهاصحبت کنیم حتی وقت ازمایش خون تنهامون نذاشت توی ماشین .  حالا اون خواهرشوهر ۳۶سالشه و یه اقاپسری از طریق یکی ازاقوام و من میخاد بیاد خاستگاریش و درخواست داده که اول اشناشیم حرف بزنیم حضوری همو ببینیم بعد رسمیش کنم .پدرشوهرم ومادرشوهرم خبرندارن و من شدم محرم رازش . الان که نوبت خودشه میگه من بااااید چندین جلسه باهاش صحبت کنم و اشناشیم قبول کن که ندیده ونشناخته نمیتونم برای ی عمر زندگیم تصمیم بگیرم باید بشناسمش

گفتم درسته .   حالام دارن پیام بازی میکنن برای شناخت بیشتر . یاد گذشته افتادم که چقدرررر برای این مسائل عذابم داد . الان میتونم به رخش بکشم و گذشته رو حرفهاشو یادش بندازم اما دلم نمیاد میگم خب منم مثل اون رفتار کنم دیگه تفاوتی بینمون نیست که

بهم توپید و بابام بهم گفت بهش پیام بده بگو از فضولی توی زندگیه شخصیم خوشم نمیاد . اینو که بهش گفتم ی ...

خب من بودم اصلا نمیذاشتم بیان خاستگاری

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

تا اینجا چه خواهرشوهر عنتری  البته امشب کلا اعصابم بهم ریخته هست هورمونام فکر کنم بهم ریخته

منم هرمونام بهم ریخته دردش بی درمونه چیکار کنم اینقد زر زر گریه نکنم و عصبی نشم خدااااا