2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون هیزع

465 بازدید | 15 پست

وشما متوجه میشید و توجیهشم اینه ک ک دقتم بالاست

بعد اگ صب تاشب از چیزایی ک ناراحتتون میکنه بش بگین اصلا زیاد براشون مهم نیس

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بگو دقتتو برا چیزای دیگه ببربالا نه چشم چرونی

پدرسگه دیگ چکارش کنم

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

وای یه مغازه هست من مشتریشم چندساله میدونم زن داره بچه هم فکر کنم داره مطمئن نیستم دیشب رفتم به یکی از مشتریاش گفت شمارمو بزن خواستی عوض کنی داشته باشی زنه گرفت به زنه گفت میس بنداز😐این صحنه دیدم کلا دیگه حالم از ازدواج بهم خورد واسه همیشه

بگو باشه منم از اين به بعد دقتمو ميبرم بالا شوهراي مردمو ديد ميزنم

ی ادم کنترل گر امرونهی کن رفیق باز و نگاهش دقیقه

مردا سگ‌شدن چشم ناپاک شدن نمیدونم چه لقمه ای میخورن که اینقدر ح شری شدن بی پدرا به مورچه ماده هم رحم ...

کنترل گره

زبون بازه

رفیق بازه

دقتش بالاس

انتقام جوعه

امرونهی میکنه

اینجور مردا من میدونم چیکار باید بکنی انقد غرق بدهی و بدبختی و گرفتاری زندگی بکنی که وقت برا اینکارا ...

اطلاعات جنسیش از من ک زنم بالاتره دوره تخمک گذاری میدونه چی ب چیه ب خواهرسم میگم میگ اخه عهد بوق ک نیس همه میدونن

بگو بدونه اینقدر بی حیانباید باشه

بگو من چ کنم اون ذاتا اینه