2777
2789

سلام بچه ها🌹

اومدم تاپیک زدم که حواسم نبود کنترل تی وی کار نمیکرد که زدم رو صفحه گوشیم بعد کلی گریه و ناراحتی اومدم تاپیک زدم خطا داد بعد یهو ثبت شد حالا چندتا؟ ۳ تا تاپیک🫢🫣😶‍🌫️😁😂🤒🤕🥴😮😯🤣🤣🤣🤣

وسط گریه یهو خندم گرفت خدا تو رو از ما نگیره نی نی سایت به هر طریقی حال و هوامون رو عوض میکنی😁😁😁😁😁😁 

بچه ها حالا جدا از شوخی ال سی دی خدا رو شکر خطی نیوفتاده ممکنه بعدا خودشو نشون بده بهم بگید لطفا🙏😢

چون میگن گوشی ضربه بخوره کم کم خودش رو نشون میده درسته؟ خیلی نگرانم

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
نمی‌دونم  فکرش نکن

آخه میترسم کم کم مشکلی پیش بیاد گارانتی هم قبول نمیکنه چون ضرب خورده

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.