2777
2789

اینو بگم شوهرم برا رسیدن بعم خیلی خیلی تلاش کرده خیلی

دوست بودیم خلاصه اوایل خیلی گرم بودیم باهم بعده ی مدت دوسم داشتا خیلی ولی حس میکنم از جهت ج.نسی ی کوچولو سرده شایدم من زیاد گیرم

خلاصه متوجه شدم این با ۳۶ سال سن سوق پیدا کرده ب طرف فیلم های بد بد...خلاصه بحثو دعوا کردم گفتم چرا میبینی گفتم بخدا نمیدونم چرا سوق پیدا کردم ب این سمت دست خودم نبوده با این فیلم ها من کاری نکردم خودمو خالی نکردم

تغییری در ذهنم ایجاد نکرده

خیلی دعوا کردیم دو حرفش خیلی دلمو شکوند بهم گعت اون ناحیت بوی خیارشور گندیده میده

روز قبلشم ک دعوا کرده بودیم میگفت نمیدونم چیشده از اوایل رابطه لذت نمیبرم از اخرش میبرم🫥

خلاصه دل شکستم خیلی خیلی گریه کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش خدا آدما رو یا نمی آفرید یا تو این همه بار نکبت نمی آفرید منم دلم پره ..... این زندگی سراسر زجره 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

چیکار بکنم؟ بهم قول داد دیه هیچوقت نگاه نکنه گفت پسیمونم میدونم اشتباه کردم گفت گاها پیش خودم میگم ...

وا حالا آسمون ب زمین اومد .اینجور کنی قایمکی هزارتا کار میکنه ببین چی دوس داره

وا حالا آسمون ب زمین اومد .اینجور کنی قایمکی هزارتا کار میکنه ببین چی دوس داره

اسمون به زمین نیومده اما همین فیلم های نکبت شروع خیانت و هزار تا بدبختی و سردی و از بین رفتن برکت زندگی میشن سر خودم اومده که میگم 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

بدخوردت کرداگه عفونت نداری قبل هررابطه دوش بگیربعضیاروبوحساسن یکمی هم تنوع ایجادکنین تورابطه که ازکل رابطه لذت ببره نه آخرش

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

بدخوردت کرداگه عفونت نداری قبل هررابطه دوش بگیربعضیاروبوحساسن یکمی هم تنوع ایجادکنین تورابطه که ازکل ...

نمیدونم دارم یا ن گلم ولی همیشع میشورم بعد میام نمیدونم حاالا واقعا بو میده یا نه