2777
2789

من دق مرگ میشم حس میکنم داره خرم میکنه حالم از تضادش بهم میخوره

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حست کاملا درسته

حس میکنم ا نطور ک میگ نیست اصلا

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

خیلی بده کاش لال باشه ولی اهل عمل

معدم عصبی شده

یه جوری آدمو خر میکنن که خر نگات کنه بهت میخنده

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

فکر میکنه داره گولم میزنه ولی من زیر زیرکی کار خودمو میکنم  الان حتی نمیدونم چند ریال پول دارم  قبلا نقشه میکشید براشون منم دلم میسوخت میدادم ولی الان بمونه برای پول قسط هرچی خودمو میزنم به نفهمیدن 

🔴لطفا منو بصورت متوالی لایک نکنید 🔴
یه جوری آدمو خر میکنن که خر نگات کنه بهت میخنده

اره عزیزم وقتی از باشگاه میاد یجورئه قرررررربونت بشمی میگ ولی همین ادم اگ رفبقش سراغش بیا و منم ناراحت رفیقه اولویتع

فکر میکنه داره گولم میزنه ولی من زیر زیرکی کار خودمو میکنم  الان حتی نمیدونم چند ریال پول دارم ...

تو بگو چ کنم ی وقت خیلی خوبع ی وقتا ن دق مرگم میکنه

اسی جان بابای من اینطوریه اگر عمل نمیکنه بدون دروغ میگه والسلام

عمل داره ولی ن بشدت حرفاش

تو بگو چ کنم ی وقت خیلی خوبع ی وقتا ن دق مرگم میکنه

سعی کن زرنگ باشی اما نه اینکه بفهمه  متوجه بشه خیلی ساده خودتو بزن به خریت   گاهی خودت شوهر من سعی داره من یچیزیو رو هوا بفهمم ولی بااینکه فهمیدم خودمو به اون راه میزنم 

🔴لطفا منو بصورت متوالی لایک نکنید 🔴
زندگی با مردی ک اهل عمله و اصلا هیچ حرفی هم نمیزنه سخته کلا بنظرم مرد نرمال وجود نداره حرص نخور خواه ...

ولی قابل تحملتره مورد اول چیزی ک من گفتم ته پدرسگ بازیان