2777
2789

دوستان من فردا باید برم بخیه های شکمم رو بکشم جراحی کیسه صفرا انجام دادم میخواستم بدونم توی بیمارستان های آموزشی دکتر اصلی موقع بخیه کشی بخیه های مریض رو نگاه میکنه؟؟؟ بعد میگه برو بکش یا کلا دانشجوهای پزشکی نگاه میکنن و دکتر اصلی نمیاد؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنی؟؟

من رفتم مطب ۲۵۰ گرفت کردن تو یه اتاقیهمرتیکه خری گرفت کشید خیلی درد اومد اصلا هم نذاشتن دکتر ببینه بااینکه ۱۷۰تومنش بابت ویزیت بود

بعدم رفتم نشونش بدم سه روز بعددوساعت منتظر بودم اخرم دکترگفت چیزی نیست برو بشور منشی هم میخواست دوباره ویزیت بگیره شوهرم گفت اوندفعه دکتر ندیدتش حالا باید رایگان ببینه مجبورشد بذاره برم پیشش