2777
2789

اگه بگیم رفتار هاشون خب افرادی هستن که تو خانواده ای بدنیا میان که نه خدایی تو کارشون هست نه عمل خوبی فساد میباره از اینا خب این بچه هم مثل اینا میشه پس ذاتش بد شد با اینکه نود نه درصد خودش مسعول نبود اگه بگیم خدا اینجوری کرده اونوقت میشه ظلم خدا میگن ظلم نمیکنه پس چیه این ذات 

واسه منم سواله واقعا

عزیزانی که میخوان کنکور بدن تاپیک آخرم رو یه نگاهی بندازن :)))از همه عزیزانی که در تاپیک هام پست میزارن و کمکم میکنن تشکر میکنم شاید نتونم دونه دونه جواب بدم و تشکر کنم...   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه به تربیت ربط داره، ذات به تربیته، من اینو تو خانواده ی آشناهامون دارم میبینم، وقتی پدر مادر به بچه رسیدگی عاطفی و مالی نکنن اون خلا ها میشه حسادت و کینه و عقده و کم کم سر باز میکنه ،یمی میشه خیانت کار،یکی مییشه معتاد یکی میشه روسپی یکی میشه قاتل، همه هم بخاطر عقده های خانوادگی و تربیت غلط

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
تو ذات انسانه یعنی خداوند اینطوری آفریدتش  و حرف شما هم کاملا درسته انگار اصلا عدالتی وجود ند ...

یعنی خدا تو انسان میزاره چه ذاتی داشته باشه اونوقت ظلم کرده خدا

نه به تربیت ربط داره، ذات به تربیته، من اینو تو خانواده ی آشناهامون دارم میبینم، وقتی پدر مادر به بچ ...

بنظر منم تربیته چرا بچه ای که تو خانواده پاکی بدنیا میاد کارهاش هم انسانی هست ذاتش هم خوبه چون تربیتش خوبه 

بنظر منم تربیته چرا بچه ای که تو خانواده پاکی بدنیا میاد کارهاش هم انسانی هست ذاتش هم خوبه چون تربیت ...

البته منظورتو از خانواده پاک نمیدونم، اگ مذهبیا منظورته ک ۱۰۰٪ مخالفم، چون اکثر ادمای مذهبی هم خودشون هم بچه هاشون غیر قابل اعتمادن، نمونه های زیادی هن تو دولت هم اینور اونور داریم میبینیم، از پسر نو ح و آدم بگیر تا....‌‌همون شمرو یزیدم خانواده هاشون و خودشون مذهبی بودن، یقین دارم فقط به انسانیت و آگاهی پدر مادر ربط داره ولاغیر

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
بعضیا رو دیدم از بچگی بدجنس و بدذات هستن بعضیا هم اصلا نمیتونن بدجنسی کنن و بدی کنن پس به ذات ر ...

خب سوال اینه اون ذات از کجا میاد چی تشکیلش میده که مال یکی خوبه مال یکی بده چون اون ذاته اعمال ما رو تشکیل میده بهشت و جهنم رو رقم میزنه