2777
2789
عنوان

تو چ فکری هستین

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 51 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب

داخل فکرشم . به این فکر میکنم که من و دوست داره نداره من داخل ذهنش براش چی هستم کلی فکرای چرت و پرت دیگ 

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
بخدا اصلا خیلییی گناه داریم🥲😂 ایشالا من ک دیگه دارم نمیتونم بی انگیزه شدم😂

هرچی بمونیم بدتره آدم افسرده میشه من که شدم 😂🤦🏻‍♀️

نگران نباش تموم میشه موفق باشی 😉

🤍خدایا ! من توکل کردم و تو، کل راهو برام هموار کردی. من تمام خودم رو میذارم برای این راهی که شروع کردم و راضی ام به هر آنچه که برای آیندم مقدر میشه🕊🌿
داخل فکرشم . به این فکر میکنم که من و دوست داره نداره من داخل ذهنش براش چی هستم کلی فکرای چرت و پرت ...

رل زدن بجز مشکل هیچی نداره

دوست داشتن ک خب بستگی داره

پسرا بعد از ی مدت خیلی طبیعیه ک ب ی دختر وابسته بشن و اسم این وابستگی رو میزارن دوست داشتن درحالی ک وابستگی با دلبستگی هزاران هزار تفاوت داره

اما بعد خیلی راحت اون دختر و فراموش میکنن

؟؟ 

رل زدن بجز مشکل هیچی نداره دوست داشتن ک خب بستگی داره پسرا بعد از ی مدت خیلی طبیعیه ک ب ی دختر واب ...

اره جز بدبختی چیزی نداره .... 

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
فک کردم تو کار ازاد واسم ریدن کارمندی رو ول کردم 

دور از جونت

ولی حیف بود کاش اول مطمئن میشدید بعد کارتون رو ول میکردید لااقل مرخصی بدون حقوق میگرفتید یه مدت

رویا ان چیزی نیست که شب در خواب میبینید رویا انچیزی است که نمیگذارد شب به خواب بروید
چون دوستش دارم خیلی 

چی بگم خودت میدونی عزیزم 

اما از قدیم گفتن ناخونی ک قراره بشکنه رو خودت کوتاهش کن ...آخرش ک تموم میشه 

من وقتی ک از این مسائل کشیدم بیرون ب معنای واقعی معنی آرامش و درک کردم تو زندگیم 

؟؟ 

چی بگم خودت میدونی عزیزم  اما از قدیم گفتن ناخونی ک قراره بشکنه رو خودت کوتاهش کن ...آخرش ک تم ...

درست میگین . خودم هم دختر منطقی هستم همش با خودم میگم که تهش که مشخصه الان تموم کنم خاطرات کم تر اما اصلا انگار داخل این موضوع بی منطق ترین ادم دنیا شدم 😞