2777
2789

خدا دلش رو شاد کنه عین دیوونه ها با خودم میخندیدم تا جند دقیقه😂 یه جا هم بنر زده بودن خطر سگ نگهبان! اول نگهبانش رو ندیدم فکر کردم نوشته خطر سگ گرفتگی😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😅😅😅😅 منم رفته بودم یبار یه رستوران تو اشپزخونش رو فلفل نوشته بود فیل فیل انقدر خندیده بودیم اشکا ...

اره خدایی خیلی چیزای عجیب غریب میبینیم جاهایی که انتظارشو‌ نداره

نه این طفلی از این وانتا بود، قشنگ معلوم بود به زور نوشته چون بقیه رو درست نوشته بود با دستخط خرچنگ ...

بیچاره تواین سرما دنبال پول و ی لقمه نون...هیچوقت ب ادم زحمت کش نخند.براش دعاکن...

بیچاره تواین سرما دنبال پول و ی لقمه نون...هیچوقت ب ادم زحمت کش نخند.براش دعاکن...

چه ربطی داره عزیزم، من مسخره نکردم، کلمه ش خیلییی با مزه بود، چرا مسخره کنم آخه؟ کلا این میوه رو میوه فروشی ها هم معمولا اشتباه مینویسن

میوه فروش ک هیچی منو شوهرم رفتیم خونه مادربزرگم تو ظرف میوه اش گریپ فروت بود بعد به شوهرم گف کی.ری فوروت بخور خوبه برات 😂😂😂شوهرم نمیدونست بخنده یا خجالت بکشه کلا میوه فروشی هم میره همینو میگ بابابزرگم میگ بهش میگم اشتباه میگی میگ نه درست میگم 😂😂😂

میوه فروش ک هیچی منو شوهرم رفتیم خونه مادربزرگم تو ظرف میوه اش گریپ فروت بود بعد به شوهرم گف کی.ری ف ...

😂😂😂😂 بگید یا نخره یا بگه از اونا که برای فشار خون خوبه بدین😂 منم اتفاقا از دور اول گ رو ک خوندم و هاج و واج مونده بودم😁