2777
2789
عنوان

واقعا چقدر بعضی ها پررو عن

115 بازدید | 10 پست

یه کاربری میگفت تو ترکیه برای اینکه بیشتر ادم حسابمون بکنن الکی گفتن ترک ایرانن بعد اقاههه هم محبت کرده گفته از خودمونید چه با افتخارم تعریف میکرد

واقعا خجالت نمیکشه سو استفاده میکنه از ما؟ فردا پس فردا غلطی بکنه به اسم ما نوشته میشه ، زیاد زور نزنید اونا  آذربایجانی میفهمن بیشتر بمونید با دو تا سوال میفهمن ترک نیستید به خصوص به وقت تلفظ حروف ü ö ı ،

زحمت نکشید 

ψ ❤️

حالا انگار چیشد!

الان مثلا ترکیه خیلی جای مهمیه؟ 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چ متعصب😂😂😂😂

حالا ما فارسا نارحت میشیم شما فارسی حرف میزنین؟!

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
حالا انگار چیشد! الان مثلا ترکیه خیلی جای مهمیه؟  

چه ربطی داره،جای مهمی هم نباشه ایرانی ها زیاد میرن اونجا،  تو خوشت میاد یکی به دروغ از محبوبیت قوم تو استفاده کنه؟ تا ماهم از چشم بیفتیم

ψ ❤️

وا چ متعصب😂😂😂😂 حالا ما فارسا نارحت میشیم شما فارسی حرف میزنین؟!

گوز رو به شقیقه ربط نده ،جز فارسی زبون دیگه ای بلدی بگو بع اون زبون واست بنویسم، تو خوشت میاد یه افغانی بره تو اروپا خودشو ایرانی جا بزنه تا اونا تحویلش بگیرن؟

ψ ❤️

چه ربطی داره،جای مهمی هم نباشه ایرانی ها زیاد میرن اونجا،  تو خوشت میاد یکی به دروغ از محبوبیت ...

چه فرقی  داره اینکه اهل کدوم قوم باشه؟

شما ایرانی هستی کسی بره کاری کنه نمیگن ترک بوده ترک بودن که کشور نیست میگن ایرانی بوده

از کی تا حالا میکن وای طرف کورد بود وای ترک بود

چه ربطی داره 

بیخیال بابا سخت نگیر 

خیلی احمقه اون طرف که قومیتش رو میفروشه تا بین ترک ها محبوب شه و خیلی بی غیرت

و شما دیگه خیلی حساس شدی 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

گوز رو به شقیقه ربط نده ،جز فارسی زبون دیگه ای بلدی بگو بع اون زبون واست بنویسم، تو خوشت میاد یه افغ ...

😐😂😂

ماشالا چقدم خودتونو تحویل میگیرین تو به جای رونالدو اینا بودی میخاستی چیکار کنی🤣

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
😐😂😂 ماشالا چقدم خودتونو تحویل میگیرین تو به جای رونالدو اینا بودی میخاستی چیکار کنی🤣

یه چیزی بگو که به متن ربط داشته ، شماها خودتونو ترک معرفی میکنید تا ادم حسابتون بکنن

ψ ❤️

چه فرقی  داره اینکه اهل کدوم قوم باشه؟ شما ایرانی هستی کسی بره کاری کنه نمیگن ترک بوده ترک بود ...

چرا حساس نباشم چرا باید یکی خودشو غیر چیزی که هست معرفی کنه تازه میگفت انقدر تحویلمون گرفتن به پسرم کلی شکلات دادن

ψ ❤️