2777
2789
عنوان

خانمایی که از خیاطی سر در میارن

439 بازدید | 12 پست

سلام دوستان سوالی داشتم

آیا میشه با چند تیکه پشت پرده ای که نو هستن و بدون استفاده موندن ازین رو تختی کش دارا درست کرد؟؟؟

ینی بدم خیاط درست میکنه؟؟ مسخرم نکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم کاملا نو جنسشونم خوب و نرمه فقط سه تا تیکه جداس گفتم میتونن ینی به هم بدوزن و کش بندازن؟

اره کاری نداره 

روزی...جایی...زمانی /// عاشق اگر شدی خوب باش/// خوب بودن قشنگترین حس دنیاست/// فقط درد دارد...:)
خانما بظرتون اگه بدن مانکن سایز ۳۶ بخرم.رو اون میتونم خودم پارچه رو بذارم و طبق اون برش و الگو بکشم؟ ...

چرا الگو آماده نمیگیری چه کاریه

روزی...جایی...زمانی /// عاشق اگر شدی خوب باش/// خوب بودن قشنگترین حس دنیاست/// فقط درد دارد...:)
مگه الگو آماده مدلایی ک میخوااممم هست؟

خب چی میخوای بدوزی مگ میتونی رو مانکن آخه چجوری میخوای بدوزی با مانکن😐😅

مثلا لباس مجلسی مث خیاطا که به پارچه سوزن میزنن😁

نکنی همچین کاریو پارچه چن صد تومنی رو به فنا میدی 😂